• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar..Seçtiğim 4 Pronovias Modeli Hakkında Fikir Verirmisiniz

canım bende geçen yaz evlendim ve gelinliğimi pronoviastan almıştım melbourne modeline aşık olmustum tam istediğim gibi romantik ve helenist bir modeldi.. :)
$FERFER5.jpg

senin seçeneklerde en çok alce yi beğendim açıkçası..umarım herşey gonlunce olur, şimdiden mutluluklar :)

alici_bjk, üzgünüm ama artık donairenin satışı yapılmıyormuş, hem ankara hem de istanbul nişantaşı pronovias'a sordum,yoksa benim de listemde donaire vardı,tabi alcanar'dan sonraki alternatif olarak:1:

satılmıyosa bende diktiririm o zaman
onu giycem kaçışı yok:1:

Arkadaşlar merhaba bende PRONOVİAS-fuente gelinlik modelini diktirmeyi düşünüyorum...ama kumaş konusunda çok kararsızım hangi moda evine gittysem başka başka kumaş isimleri söylediler.organze, tül organze... diktiren arkadaşlar varsa hangi kumaş olduğunu söyleyebilir mi?üst kısmı drape olduğu için çok kalın durmaması gerekiyormuş...desteğinizi rica ediyorum...teşekkürler...:75:

Kızlar bu konuyu ben açmıştım
Bunun üzerine Alceciler ve Alcanarcılar almış başını yürümüş
Ben uzun süren bekleyişten sonra Alcanarı diktirmeye başladım çok güvendiğim bir modaevine
fiyatı 2000 TL herşey dahil
Alcanarda kullanılan tülün ve güpürün aynısını buldum
Ben iyi bir şey çıkacağına inanıyorum
Bende orjinalini alacaktım neredeyse ama o kadar çok masraf var ki
nişanlımın ailesi de etliye sütlüye karışmadıklarından herşey nişanlımın, benim ve ailemin üzerinde
Eğer imkanlar daha geniş olsaydı orjinalini gözümü kırpmadan alırdım
Ama böylede güzel olacağını düşünüyorum
Dikildikten sonra buraya eklemeye çalışırım resimlerini

aydasucum
Ben sana mesaj yazmayı denedim aesaj sayımın dolması gerikiyormuş
Zaten anlamadım bu işi ben 100 mesaj olana kadar elin kolun bağlısın bu forumda diyerek isyanımı da dile getirmiş olayım
Canım diktirdiğim modaevinin adı Melek Modaevi Konak Pierin hemen karşısında yeri
Bir de hisarönünde satış mağazası var
gitmeyi düşünürsen burda pronoviasın alcanar modelini diktiren bir kız varmış dersin 12 kat tülden dikilecekmiş gelinliği dersen tanırlar ve adımı söylerler sana direkt
Şimdi burada adımı yazmayayım
Özelden gönderebilseydim yazardım adımı da
Mutlaka git görüş derim
Bir fikir edinmiş olursun
Ama çok kaliteli kumaşları ve kaliteleri
Ben ki çok kıl biriyimdir böyle konuşlarda
Benim katımda sınıfı geçtiler
Umarım yardımcı olabilmişimdir
Kafana takılan başka birşey olursa sorabilirsin herzaman

aydasucum
Ben sana mesaj yazmayı denedim aesaj sayımın dolması gerikiyormuş
Zaten anlamadım bu işi ben 100 mesaj olana kadar elin kolun bağlısın bu forumda diyerek isyanımı da dile getirmiş olayım
Canım diktirdiğim modaevinin adı Melek Modaevi Konak Pierin hemen karşısında yeri
Bir de hisarönünde satış mağazası var
gitmeyi düşünürsen burda pronoviasın alcanar modelini diktiren bir kız varmış dersin 12 kat tülden dikilecekmiş gelinliği dersen tanırlar ve adımı söylerler sana direkt
Şimdi burada adımı yazmayayım
Özelden gönderebilseydim yazardım adımı da
Mutlaka git görüş derim
Bir fikir edinmiş olursun
Ama çok kaliteli kumaşları ve kaliteleri
Ben ki çok kıl biriyimdir böyle konuşlarda
Benim katımda sınıfı geçtiler
Umarım yardımcı olabilmişimdir
Kafana takılan başka birşey olursa sorabilirsin herzaman

Arkadasım merhaba...
Vakıt ayırıp bılgılendırdıgın ıcın cok tesekkur ederım...
Cok ısıme yarayacak seyler soyledın...
Dedıgın gıbı en azından bır fıkrım olur...
Pekı sız orda model deneme sansına sahıp oldunuz mu bır de fıyat konusunda bılgı almam mumkun mu :17:

Back