Gelinlik Modelleri Kızlar..Seçtiğim 4 Pronovias Modeli Hakkında Fikir Verirmisiniz

2 ve 4. model en güzelleri.3.modelide pek begenmedim.1.modelde 2 ye benziyo oda güzel ama göğüs kısmı biraz açık yani denemen lazım üzerine tam oturmayabilir.

alcanar ve alce tam hayalimdeki gelinlik
kkumaşı vsç harika yaaa
cnm eğer ikisinin arasından seçim yapacaksam da alcanar kesinlikle!!

İzmir Vakkoda Fuente var.Ben denemedim ama.
Fuente Alcanardan daha kabarık bir model yalnız, Alcanar için kabarık demişsin ama
Ben Alcanarı denedim tarlatanından kaynaklı olabilir belki modeldeki kadar kabarık durmadı, Alcanarın doğal bir kabarıklığı var kendine has
Alcanarın üzerinde 10 kattan fazla tül var
Bu yılın en çok tercih edilen Pronovias modeliymiş, İstinyeparktaki Pronoviasta öyle demişlerdi
Fuenteyide denemek istiyorum bir Vakkoya tekrar gittiğimde
Alcanarı alırsam eğer yaka kısmını biraz daha kalp şekline yakın yaptıracağım
Fontananın yakası gibi mesela
Tadilatla istediğin şekli verebiliyorlarmış

canım ben almanyadayım bi turlu bulamadım( neyse zaten sipariş verildi benimki:)
belki de benim boyum daha kısa olduğu için daha kabarık durmustur. evet dediğin gibi belki 10 kat tul var kendi,nden kabarıklıgı cok guzel senin içine sindiyse zaten sorun yok canım. yaka kısmı kalp seklinde hos olur eminim cunku obur modelde gercekten hos durmus ama nedense bana duz olanlar daha hos geliyor tam sardıği için sanırım gogus bolgesini. şimdiden güle güle giy ne seçersen seç çok guzel olacak nasıl olsa:))

sonuncusunu eledim begenmedim
1. 2. cok begendim boyunu fizigine düsünerek bence 1. sana cok yakisicaktir

bunların içinden en beğendiğim alce, çünkü ben straplesten çok böyle modellerin daha güzel olduğunu düşünürüm hep. annen muhtemelen kumaş kalitesi konusunda haklı, 1700e bunun gibi fransız danteli verebileceklerini sanmıyorum. biraz daha düşük kalite dantel olur. sen ısrar et daha yüksek kalitede dantel sor, çünkü gelinlikçiler tedarik edebiliyorlar. ona göre fiyat versin.

alceyi denediniz mi?
nasil duruyor giyince? Ben sanirim bu hafta alceyi online siparis verecegim! hic deneme sansim olmadi ama yaklasik 20 tane gelinlik giydim, bu tarzin bana fit oldugunu dusunuyorum.. :S
vucudu kaliba sokuyor mu yoksa vucudun seklini alan bi yapisi mi var?
ayrintili goruslere ihtiyacim var... lutfen(

1 ve 2 güzel boyun kilonda her tür gelinliği giymene müsait bence

ilk 3 e bayıldım bende 2. giymelisin benim gelinligime benzettim bi an

Kizlarr Alceyi online siparis ettim!!!
bir hafta icinde elimde olcak. hic denemedim, umarim kalibi guzel bi gelinliktir!!!

tatlim sen alceyi denemis miydin daha once? deneyimlerini paylasabilkri msiinn??

bende pronovias tan sectim gelinligimi =) daha ewlilige war ama olsun bn onu istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…