hayırlı olsun canım bende alcanar ve fontanayı denemiştim. evet alcanar hoş ama bence çok kabarık ama sen uzun boyluymussun kaldırırsın gibime geliyor. zaten sanırım alce de alcanar ın kollu hali gibi. fontana resimde durduğı gibi değil farklı bi kumaş kullanmışlar o yuzden gelinlik çok hafif sana form vermek yerine vucudunun formunu alıyor ki bence gelinlik giyen kişiye biraz form vermeli daha hoş gostermeli. o kadar fuenteyi denemek istememe rağmen hiç biryerde bulamayıp deneyemedim. birtek o içinde kaldı ama ona benzer gogus ve bel kısmı drapeli bir modelini denemiştim inanılmaz guzel durmustu eminin bu da oyledir. yani benim oyum fuenteden yana:))) gercekten inşan pronoviasdan bir model denedi mi başka gelinliklere bakası gelmiyor malesef. bu arada canım san patrick e de bakmanı oneririm zaten pronovias ile aynı grubun markesı ve vakkolarda satılıyor sanırım. onun da super modelleri var.
ben hiçbirini beğenemedimçok sade geldiler
İzmir Vakkoda Fuente var.Ben denemedim ama.
Fuente Alcanardan daha kabarık bir model yalnız, Alcanar için kabarık demişsin ama
Ben Alcanarı denedim tarlatanından kaynaklı olabilir belki modeldeki kadar kabarık durmadı, Alcanarın doğal bir kabarıklığı var kendine has
Alcanarın üzerinde 10 kattan fazla tül var
Bu yılın en çok tercih edilen Pronovias modeliymiş, İstinyeparktaki Pronoviasta öyle demişlerdi
Fuenteyide denemek istiyorum bir Vakkoya tekrar gittiğimde
Alcanarı alırsam eğer yaka kısmını biraz daha kalp şekline yakın yaptıracağım
Fontananın yakası gibi mesela
Tadilatla istediğin şekli verebiliyorlarmış
canım Dördüde bırbırınden güzel bence bunların fıyatları hakkında bılgın var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?