• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar..Seçtiğim 4 Pronovias Modeli Hakkında Fikir Verirmisiniz

softcare2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
22
0
36
İzmir
Ben, aşık olduğum gelinliği seçiyorum:1: Fuente diyorum:77:

Eğerki onun fiyatını öğrenirsen, banada söylermisin canım:16::29:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım Fuentenin fiyatı 1900€ civarında Vakkodan sormuştum
Ben de Alcanar ve Alceye aşığım
Alcanarı deneme şansım oldu
Muhteşemmmmmmm
Tam bir gelinlik, o kadar güzel ki

Canım Fuentenin fiyatı 1900€ civarında Vakkodan sormuştum
Ben de Alcanar ve Alceye aşığım
Alcanarı deneme şansım oldu
Muhteşemmmmmmm
Tam bir gelinlik, o kadar güzel ki

İyi paraymış canım:21: olmazsa diktireceğim ben. Bu arada hepsi çok hoş, çok modernler.Şu model kötü, beğenmedim diyebileceğim hiç yok. Kumaş ve kalite ortada.
Denediğin gelinlikte gözün kaldıysa, onu al derim ben. Peki diktircekmisin? alacakmısın?

İyi paraymış canım:21: olmazsa diktireceğim ben. Bu arada hepsi çok hoş, çok modernler.Şu model kötü, beğenmedim diyebileceğim hiç yok. Kumaş ve kalite ortada.
Denediğin gelinlikte gözün kaldıysa, onu al derim ben. Peki diktircekmisin? alacakmısın?

Ben Alsancakta Nermin On modaeviyle anlaştım aslında
Fiyat 1700 verdi
Ancak annem kumaş kalitesini pek beğenmedi
Yani bahsettiğim modaevide iyi bir yer olmasına rağmen o bile kalitesiz kumaş kullanıyorsa daha ötesi yoktur diye düşünüyorum
Vakkoda gidip orjinalini deneyince işte gelinlik bu dedim
Senin içinde önerim almayacak olsan bile mutlaka git dene imkanın varsa beğendiğin modeli
Ama deneyince de vazgeçemiyorsun o kısmı da biraz sakıncalı tabii

Ben Alsancakta Nermin On modaeviyle anlaştım aslında
Fiyat 1700 verdi
Ancak annem kumaş kalitesini pek beğenmedi
Yani bahsettiğim modaevide iyi bir yer olmasına rağmen o bile kalitesiz kumaş kullanıyorsa daha ötesi yoktur diye düşünüyorum
Vakkoda gidip orjinalini deneyince işte gelinlik bu dedim
Senin içinde önerim almayacak olsan bile mutlaka git dene imkanın varsa beğendiğin modeli
Ama deneyince de vazgeçemiyorsun o kısmı da biraz sakıncalı tabii

İnsan iyisini görünce, diğerlerini beğenmiyor işte. Ama bir gelinlik içinde çok para. Bir kaç saat giyeceksin o kadar. Ama bi taraftanda çok hoşlar ya.
Kumaş kalitesini biraz daha farklı seçeneklerle değiştirebilirsin.

Bende fuante yı begendım en sondakı guzel benım gelinliğimde olba benzıyodu ustu drapelerı bııraz daha ışlemelıyı sadece

İnsan iyisini görünce, diğerlerini beğenmiyor işte. Ama bir gelinlik içinde çok para. Bir kaç saat giyeceksin o kadar. Ama bi taraftanda çok hoşlar ya.
Kumaş kalitesini biraz daha farklı seçeneklerle değiştirebilirsin.

Ben de şöyle bir şey düşündüm
Bu pronoviasların 2. el piyasısıda oldukça kuvvetli
Giydikten sonra temizletip satabilirim diye düşünüyorum
Ben istediğim modele yakın bir 2. el bulsam alacağım aslında ama bulamadım şuanlık
Bu da bir seçenek
Nişanlım karışmıyor istediğini al, içinde kalmasın diyor ama bende gelgitler içindeyim orjinalini alıp almama konusunda

hayırlı olsun canım bende alcanar ve fontanayı denemiştim. evet alcanar hoş ama bence çok kabarık ama sen uzun boyluymussun kaldırırsın gibime geliyor. zaten sanırım alce de alcanar ın kollu hali gibi. fontana resimde durduğı gibi değil farklı bi kumaş kullanmışlar o yuzden gelinlik çok hafif sana form vermek yerine vucudunun formunu alıyor ki bence gelinlik giyen kişiye biraz form vermeli daha hoş gostermeli. o kadar fuenteyi denemek istememe rağmen hiç biryerde bulamayıp deneyemedim. birtek o içinde kaldı ama ona benzer gogus ve bel kısmı drapeli bir modelini denemiştim inanılmaz guzel durmustu eminin bu da oyledir. yani benim oyum fuenteden yana:))) gercekten inşan pronoviasdan bir model denedi mi başka gelinliklere bakası gelmiyor malesef. bu arada canım san patrick e de bakmanı oneririm zaten pronovias ile aynı grubun markesı ve vakkolarda satılıyor sanırım. onun da super modelleri var.

:1:Alce dışında hepsi bana hitap ediyor.Benim gelinliğim de Pronovias'tı.İnsan görünce bir daha giymek istiyor.:1:Eşime söyleyeyim bir daha düğün yapalım.:1:

daha güzel modeller bulabilirsin aslında canım ama içine yattıysa..
içlerinden seçmem gerekse sonuncu olurdu sanırım.
alcanar da güzel aslında ama çok kabarık gözüktü gözüme.

ben hepsinide cok begendim...
ücüncü modeli göremedim ama sayfa aciliyor fakat gelinlik yok ortada... :1:
sen en iyisi hepsini al, degise degise giyin dügünde... :9:
ikinci ve dördüncü modeli cok begendim, zaten pronovias gelinlikleri genellikle cok güzel oluyor...

fuenteye bayılıyorum tercihim ondan yana olurdu heralde :))) süper bir gelinlik hatta beğendiğim bir kaç model daha var wakkoya gidersem ben o gelinliği alırım heralde :( ama bir gelinliğe o kadar para vermek istemiyorum

Back