• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar sarımsaklı şampuanla ilgili bir şeyi çok merak ediyorum..

sarımsaklı sampuanı sacta bekletiyormuyuz?
ben 1-2 dakika sacımda bekletiyorum ovuyorum sac dıplerımı.
sarımsaklı sampuanla sacını gurlestıren, sac cıkaran varmı aranızda.?

ben daha yeni kullanmaya basladim kendim farketmiyorum pek ama arkadaslar diyor saclarin sanki gürlesmis diye....

bende 1 ay kullandım :nazar:
yeni saçlar çıkmıştı ; dik dik.:nazar:
ve ben hergün sarımsaklı yapıyordum son zamanlarında.
evet gerçekten etkilii:kkk::nazar:

Valla ben yazdan beri sarımsıklı şampuan kullanıyorum.Hemde bir sürü sarımsağı rendeleyip atıyom şişeye te bitinceye kadar kullanıyorum.lakin normal şampuanlarda koku geliyor biraz doğru ama ıslakken.Kokmasın istiyorsanız şampuanı bitkisel şampuana katın otacı,vs. ben öle yapıyom.bide içine çam terebentin kokuyorum oda bastırıyor kokuyu.işte böle canlarım yani benim saçlar hiç mi hiç kokmuyo.tavsiye bitkisel şampuana katın öptüm...

Ben sarımsaklı şampuanımı dokuz gün önce hazırlamıştım. Elseve kırmızı ambalajlı olan, sanırım boyalı saçlar için 250 ml şampuana 5 diş rendeledim. İlk yaptığımda yoğun bir koku yoktu ama en son dün gece yıkadığımda baktım koku iyice ağırlaşmış durdukça iyi ki dedim daha büyük boyda bir şampuana hazırlamamışım. Arkasından da organicum kuru saçlar için olan organik şampuanı kullanıyorum, saçı birazcık sertleştiriyor ama portakal kokusuyla sarımsağı nötrlediğini düşünüyorum en azından koku çok yoğun olarak kalmıyo. İki haftadır saçımı kendi kendine kurutuyorum fön makinasına elimi sürmem artık yoksa kel kalıcam. Evet makina tutmayınca saç geç kuruyo ama kuruduğu zamanda kokudan eser kalmıyo. Şimdilik şikayetim yok sarımsaktan ama bakalım işe yarıycak mı inşallah dedikleri gibi ufak ufak saçlar fışkırmaya başlar..

ben kullandım eczaneden almıştım sadece kepeklerimi engelledi o şampuanı kullanırken kepeğim yoktu hiç ama açıkcası başka bi faydasını göremedim gürleşme bilmem ne . ha bi de saçlarımın dökülmesini önledi şampuanı kullanmayı bırakınca saçlarım tekrar dökülmeye başladı . banyo yaptıktan sonra topluyorum az biraz

Back