- 20 Şubat 2011
- 912
- 30
- 68
Şimdi biz saç bakımının yanında saçlarımız güçlensin, uzamasına yardımcı olsun, köklerini güçlendirsin diye şampuanımıza o mucize sarımsağı koyuyoruz ya (sarımsak yağından bahsetmiyorum canlar, halis muhlis beyaz dişlerden bahsediyorum) bunun kokusunu önlemek için bildiğim kadarıyla çoğu arkadasımız sütün icinde kaynatıyor.
Ben daha önce direk koymus, leş gibi kokuyu 5-6 gün kadar sacımda buram buram rüzgarlarla hissetmek zorunda kalmıstım her gün yıkasam da..
Peki süt koyan arkadaslarımız .. Ben de sütte kaynatmayı düsünüyordum ama..
Süt kokusunu alıyor da, vitaminini de öldürüyor mudur sizce ?
Ne bileyim zaten kesince o sıvısı öyle ağır kokuyu yayan, süt kokuyu alıyorsa sıvısını da mı alıyor yani ?
E o zaman hani vitamin ? Faydası ?
Bu biraz aklıma takıldı.. Ya da başka yöntemler deneyerek kokusunu bastıran-geçiren arkadasımız var mı ? Nedir bu yöntem? :44:
Ben daha önce direk koymus, leş gibi kokuyu 5-6 gün kadar sacımda buram buram rüzgarlarla hissetmek zorunda kalmıstım her gün yıkasam da..
Peki süt koyan arkadaslarımız .. Ben de sütte kaynatmayı düsünüyordum ama..
Süt kokusunu alıyor da, vitaminini de öldürüyor mudur sizce ?
Ne bileyim zaten kesince o sıvısı öyle ağır kokuyu yayan, süt kokuyu alıyorsa sıvısını da mı alıyor yani ?
E o zaman hani vitamin ? Faydası ?
Bu biraz aklıma takıldı.. Ya da başka yöntemler deneyerek kokusunu bastıran-geçiren arkadasımız var mı ? Nedir bu yöntem? :44: