• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sarı saç istiyorum yardım....

sakın koyultma cnm saçlarını çok güzel kahveye fln boyama zaten öyle turunculuk çok az var küllü bir renk bir seferde kapatır benim fanta turuncusuna dönmüş saçlarımı bile küllü renk bayağı götürdü bal köpüğü oldu.sakın koyultma kahveye fln boyayıp.

canım yaa bende koyultmak istemiyorum aslında açık kahveyle o turunculuk kapanırsa üzerinede bal rengi röfleler attırmak istiyorum ama sonradan o turunculuk çıkar diye çok korkuyorum:(:( aslında bende sarışın olmak için uğraşıyorum ama turunculuğu yok etmeden sarışın olunmuyo:(:(

canım yaa bende koyultmak istemiyorum aslında açık kahveyle o turunculuk kapanırsa üzerinede bal rengi röfleler attırmak istiyorum ama sonradan o turunculuk çıkar diye çok korkuyorum:(:( aslında bende sarışın olmak için uğraşıyorum ama turunculuğu yok etmeden sarışın olunmuyo:(:(

evet cnm haklısın birkaç kere küllü açık bir renge boya bak görüceksin kapanıcak turunculuklar sonra istediğin işlemi yaparsın ama küllü açık bir rengi dene ilk boyamada farkediceksin benden söylemesi

saol canım peki benim zeminimdeki renk açık kahveye tutar mı canım turunculuk ve yeşillik kaybolur değil mi konunun en başındaki benim saç rengm de..

külüü kumrallar yada açık kumralaa boyarsan bi iki yıkamadan sonraa yeşilenebilirr tekrarr turunculuk daha kolay kapanıyoda yeşil ğüneştee çok beli oluyorr... şaçını önce tek zemine boyatt açık kahvee çok açık sonrada,dogall sarıya yakın röflerlee desteklee harika durrcakk :12:

Son düzenleme:
Back