Gebeliğe Hazırlık Kızlar sanirim yumurtluyorum bakarmısınız :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Vizeci06

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2019
5.383
8.906
198
Merhaba iyi akşamlar bugun 19. Gunum.ve ovulasyon testim bu sekilde cıktı. Enterasan bir ağrım var sağ kasığım ve tam arkası belim.ağrıyor bugunu degerlendirsem tutar mı ki ve normalda yumurtalamadan ne kadar sonra adet olurum. Şimdiden teşekkür ederim :)

Eklentiler

• 20200202_200718.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 101
evt yumurtlama olmus değerlendirin.eger hamile olmazsaniz 14gun sonra regl olursunuz

Yumurtlamadan 14gün sonra adet gününüz olur. Bugünü yarını ve bir sonraki günü degerlendirin. Bu arada test siliklesene kadar teste devam

Evet ğik olmus gozukuyor kuzucum bide kaç gğnde bir adet oluyorsun 28 mi

Yumurtlamadan 14gün sonra adet gününüz olur. Bugünü yarını ve bir sonraki günü degerlendirin. Bu arada test siliklesene kadar teste devam
Saol cnm bilgin icin siliklesene kadar yapacagim insallah :) bu ay 1 hafta spgan suyu ictim insallah tutar

Testlerin saatleri cok farkli bende kullandim ama bisey anlayamadi hic bu kadar koyu cizgi olmadi bende saat 15 17 arasi 3 saat su icmeden yapiliyo diye biliyodum dogrumu ben yanlismi yapmisim

Adetten sonra hemen başlamak mı gerekir bu testlere her gün :)

Adet iniz düzenli ise hemen başlamak gerekmiyor ama şahsi fikrim ilk bir kaç ay adet biter bitmez başlamak az çok yumurtlama tarihinizi öğrenirsiniz. Kimileri erken kimileri geç yumurtlar

Testlerin saatleri cok farkli bende kullandim ama bisey anlayamadi hic bu kadar koyu cizgi olmadi bende saat 15 17 arasi 3 saat su icmeden yapiliyo diye biliyodum dogrumu ben yanlismi yapmisim

Normalde hergün aynı saatte yapmak lazım önerilen de öğleden sonra

Vallaha cnm ben calisiyorum.eve cok gec geldigim zamanlarda oluyordu toplantilardan dolayi bugun evdeydim ve misafirlerle cay vs ictikten sonra yaptim ve idrarim fazlada gelmedi bu sekilde cikti hatta birazdan yine yapacagm test merak ettim .

Pikten sonra siliklesme nasil nornal mi kizlqr cvp vermeniz benim icin cok onemli

Eklentiler

• 20200203_230929(0).jpg
    111,5 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…