- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kızlar sanırım hamileyim
- Konu Sahibi Aybukekoz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelik #hamilelik #regl #silikcizgi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun. Kadin dohumdan randevu ali n bence acile gitmektense :)Adetime 1hafta var bugün erken test yaptım silik çıktı galiba hamileyim olursa 2.olucak kızımı da böyle öğrenmiştim akşam acile gidicem lütfen dua edin
Randevu da alıcam canım ama Bi hemen kan testi yaptırmak istedim nolur nolmaz diyeHayirli olsun. Kadin dohumdan randevu ali n bence acile gitmektense :)
Hadi bakam insallah iyi haberi alirsiniz. Gözünüz aydin simdidenRandevu da alıcam canım ama Bi hemen kan testi yaptırmak istedim nolur nolmaz diye
Hayirli olsun bence de hamilesinizAdetime 1hafta var bugün erken test yaptım silik çıktı galiba hamileyim olursa 2.olucak kızımı da böyle öğrenmiştim akşam acile gidicem lütfen dua edin
Hadi bakam insallah iyi haberi alirsiniz. Gözünüz aydin simdiden
Hamileymişim canım teşekkür ederim Rabbim isteyen dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallahHadi bakam insallah iyi haberi alirsiniz. Gözünüz aydin simdiden
Hayirli olsun bence de hamilesiniz
Evet canım hamileyim teşekkür ederimHayirli olsun bence de hamilesiniz
Teşekkür ederim canım evet daha çok küçük 15.8 çıktı sonuçHayırlı olsun Bence hemen kadın doğuma gitmeyin çünkü daha çok yeni rahim kalınlaşması dışında hiçbir şey görünmez. Önce kan testi verin beta HCG artışlarını takip edin. 1500-3000 arasında olunca Allah'ın izniyle keseyi görürsünüz
Hayirli olsun. Kadin dohumdan randevu ali n bence acile gitmektense :)
Canım öncelikle tebrik ederim sana Bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha test yapmalı mıyım senceAdetime 1hafta var bugün erken test yaptım silik çıktı galiba hamileyim olursa 2.olucak kızımı da böyle öğrenmiştim akşam acile gidicem lütfen dua edin