• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sanırım hamileyim

Aybukekoz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
414
160
33
26
Adetime 1hafta var bugün erken test yaptım silik çıktı galiba hamileyim 🤭olursa 2.olucak 🥰 kızımı da böyle öğrenmiştim akşam acile gidicem lütfen dua edin🤲

Eklentiler

• IMG_20220128_154128.jpg
    IMG_20220128_154128.jpg
    110,7 KB · Görüntüleme: 67
Hayırlı olsun 😊 Bence hemen kadın doğuma gitmeyin çünkü daha çok yeni rahim kalınlaşması dışında hiçbir şey görünmez. Önce kan testi verin beta HCG artışlarını takip edin. 1500-3000 arasında olunca Allah'ın izniyle keseyi görürsünüz 😊

Hayırlı olsun 😊 Bence hemen kadın doğuma gitmeyin çünkü daha çok yeni rahim kalınlaşması dışında hiçbir şey görünmez. Önce kan testi verin beta HCG artışlarını takip edin. 1500-3000 arasında olunca Allah'ın izniyle keseyi görürsünüz 😊
Teşekkür ederim canım evet daha çok küçük 15.8 çıktı sonuç 🤗

Hayirli olsun. Kadin dohumdan randevu ali n bence acile gitmektense :)
Adetime 1hafta var bugün erken test yaptım silik çıktı galiba hamileyim 🤭olursa 2.olucak 🥰 kızımı da böyle öğrenmiştim akşam acile gidicem lütfen dua edin🤲
Canım öncelikle tebrik ederim sana Bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha test yapmalı mıyım sence

Kuzum ne desem belki yanlış olabilir testte negatif çıkıp ama içinde şüphe varsa kan testi yaptır derim zaten varsa onda kesin çıkar. Kafan rahatlamış olur. İnşallah vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰

Back