• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

peki saçları yumusatıyor mu canım.benim saçlarım iice kötü oldu çünkü 1 ay önce kestirdim bi daha kestirmek istemiyorum yumaşık olsun azıcık istiom eyvahedigeldismile

yumuşak yapıyor yapmasına ama saçlarımın dipleri inanılmaz kaşınıyor ya napcam kızlar kaşınan yere soğuk su döktüm inanılmaz rahatladım böyle giderse olmıcak bu iş:1no2:

saç diplerin kaşınıyorsa demek ki saçların uzuyor canım öyle olduğunu biliyorum yani normalde fazla uzarsa kaşıntı yaparmış saçlar zorluo çünkü dipleri çıkmak için.bende yaptım sarımsaklı sampuan içine bi de bal kattım hadi hayırlısı

saç diplerin kaşınıyorsa demek ki saçların uzuyor canım öyle olduğunu biliyorum yani normalde fazla uzarsa kaşıntı yaparmış saçlar zorluo çünkü dipleri çıkmak için.bende yaptım sarımsaklı sampuan içine bi de bal kattım hadi hayırlısı

iniallahhhhhhhhhhh canım

bende sarımsak kattım sampuanıma ve çamterebentin koku fln kalmıo hakkaten korktuğum gibi deil.. ama umarım hızlı uzar yaa güzelim saçlarımı kuaför kısacık kesiverdi acımasızzz:(

gece yaptım ben şampuanımı yıkadım saçlarımı.şampuan kötü kokuyordu korktum acıkcası yıkamaya sonra amaaan nasıl olsa yarın okul yok olmadı yarın bi daha yıkarım kokarsa die düşündüm ama saçım kokmadı hakikaten bi de böle bi değişiklik var saçımda ama nolduunu henüz anlayamadım yerimseniben ama deneyin derim kızlar

bende bugün ilk kez denedim...gerçekten etkili olacak sanırım...daha ilk denemede saç diplerim bembeyaz oldu..saçlarım biraz daha canlandı sanki ...yalnız benim şampuanım kutuda biraz az olduğu için çeyreklerde filan...4 diş sarımsak dövdüm bir de sarımsak yağı vardı benim önceden kalma bitkisel..onuda ekledim...dediğiniz gibi hiç kokma olmuyor..

yalnız 1,5 saat bekletebildim...günler kısa olunca bir de havalar soğuk çok uzun bekleyip üşütmekte istemiyorum..zaatüre tedavisi görüyorum çünkü...

inşallah bi gürleşme etkisi görüşür özellikle kahkül kısmında ...kahkül kısmımın saç derisi görünmeye başladı...hep bu boyalar yüzünden sanırım.. :çok üzgünüm:

bende bugün ilk kez denedim...gerçekten etkili olacak sanırım...daha ilk denemede saç diplerim bembeyaz oldu..saçlarım biraz daha canlandı sanki ...yalnız benim şampuanım kutuda biraz az olduğu için çeyreklerde filan...4 diş sarımsak dövdüm bir de sarımsak yağı vardı benim önceden kalma bitkisel..onuda ekledim...dediğiniz gibi hiç kokma olmuyor..

yalnız 1,5 saat bekletebildim...günler kısa olunca bir de havalar soğuk çok uzun bekleyip üşütmekte istemiyorum..zaatüre tedavisi görüyorum çünkü...

inşallah bi gürleşme etkisi görüşür özellikle kahkül kısmında ...kahkül kısmımın saç derisi görünmeye başladı...hep bu boyalar yüzünden sanırım.. :çok üzgünüm:

bekletmene gerek yok canım yta etkisini gösteriyo normal yıka bence

bende yapayım bakalım etkisi nasıl olacak ?paylaşan arkadaşa teşekkür ederim

aa öylemii ben bi şampuan hazırladım içinde bol sarımsak yağı, çam terebentin ve ısırgan otu yağı var. önce onunla yıkıyorum sonra sade bi şampuanla yıkıyorum ve müthiş kaşıntı yapıyor. Gece yatarken de çok kaşınıyor böle saçlarım batıyormuş gibi oluyo sanki. ozaman uzuyosa ohh oh kaşınsın:D ayrıca bir aydır düzenli bakımdan saçlarım da bebek saçı gb yumuşacık oldu görenler şaşırıyo:) ama uzamıyo ya uzamıyo:(

bende ise saclarımı sarımsaklı sampuanla yıka<dıktan sonra kuruduktan sonra
hem yanma hem batma hissi oluyor..?? neden acaba... yaramadı galiba bana

ben de bal katayım sampuana dedım ,acamadım kapagını ya kaydirigubbakcemile3

ben kattım ball bi arada ballı suyla yıkıyodm kafamı...yararlı olur diye..zemuszemus

ya kızlar ben 2.gün önce yapıp yıkamıstım sacımı hatta yazdım buraya da bugün tekrar yıkakayım dedim o sarımsak suyunu iice salmıs sanırım ayyy nasıl pis kokuyor anlatamam ya.bayılcaktım az daha banyoda.şimdi soruyorum sacım kokuo mu die kokmuo diolar ama sanki buram buram kokuo yaa :( yapmıcam bi dahaaaa :umursamaz:

Back
X