- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saç diplerin kaşınıyorsa demek ki saçların uzuyor canım öyle olduğunu biliyorum yani normalde fazla uzarsa kaşıntı yaparmış saçlar zorluo çünkü dipleri çıkmak için.bende yaptım sarımsaklı sampuan içine bi de bal kattım hadi hayırlısı
şampuanı sacta bekletmek mi gerekiyor?
bende bugün ilk kez denedim...gerçekten etkili olacak sanırım...daha ilk denemede saç diplerim bembeyaz oldu..saçlarım biraz daha canlandı sanki ...yalnız benim şampuanım kutuda biraz az olduğu için çeyreklerde filan...4 diş sarımsak dövdüm bir de sarımsak yağı vardı benim önceden kalma bitkisel..onuda ekledim...dediğiniz gibi hiç kokma olmuyor..
yalnız 1,5 saat bekletebildim...günler kısa olunca bir de havalar soğuk çok uzun bekleyip üşütmekte istemiyorum..zaatüre tedavisi görüyorum çünkü...
inşallah bi gürleşme etkisi görüşür özellikle kahkül kısmında ...kahkül kısmımın saç derisi görünmeye başladı...hep bu boyalar yüzünden sanırım.. :çok üzgünüm:
saç diplerin kaşınıyorsa demek ki saçların uzuyor canım öyle olduğunu biliyorum yani normalde fazla uzarsa kaşıntı yaparmış saçlar zorluo çünkü dipleri çıkmak için.bende yaptım sarımsaklı sampuan içine bi de bal kattım hadi hayırlısı