Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlar salonumun avizesi

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

baypipo

annesinin birtanesi
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
946
0
96
Samsun

bu avizenin 4 değişik yanma şekli var ve kumandalı ben çok beğendim küçük ledleri var mavi sadece onlar bayağı bile ışık veriyor

burdan bakarken bile gözümü aldı
değişik bişeye benziyo

oturma odasını begendim ama salonunki çok şatafatlı daha sade bişiler seçebilirdiniz hayırlı olsun

göz kamaşması bu olsa gerek............gerçekten çok şatavatlı ama şık bişey salonuna uyuyo demekki ...oturma odanınkide çok güzelmiş....güle güle kullan canıma.s.

göz kamaşması bu olsa gerek............gerçekten çok şatavatlı ama şık bişey salonuna uyuyo demekki ...oturma odanınkide çok güzelmiş....güle güle kullan canıma.s.

salonuma uyuyo birde çok şatavatlı değil aslında orda öyle durmuyor tşk ederim yorumların içinopuyorumnanaktan

çok değşik modeller odandaki uyumla da görmek lazım bi gün onlarıda görürüz inş.
ii günlerde kullanın canım

çok elektrik yakmaz mı bunlar cnm, ben hem elektrik konusundan hemde fazla ışık sevmedigimden tercih etmezdim ama zevk meselesi tabi.. bir kere evleniyorsun en güzelini almak hakkın

çok elektrik yakmaz mı bunlar cnm, ben hem elektrik konusundan hemde fazla ışık sevmedigimden tercih etmezdim ama zevk meselesi tabi.. bir kere evleniyorsun en güzelini almak hakkın

bunlar en az elektrik yakan 4 farklı şekilde yanıyor ve yanmadığı zaman bile karanlıkta değişik ışık saçıyor canım değişik bir model evet iyisi olsun dedik bizde ve kumandalı kumandasıyla yakıyorsun ben beğendim ne bilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…