Kızlar Salon Takımım Hemde Yapımı Çok Basit :)

Buna benzer bir salon takımı hazır almıstım tam takım 100 tlydi. Şuanlık memnunum yalnızca köşelere tutturulan çiçek gibi süslerin düşmesi dışında:)

güzel ama kullanışlı olacağını düşünmüyorum bu örneklerin

bende kullanışlı olabileceğini düşünmüyorm sonuçta bi çocuğun eline geçse bi parmak taksa gitti canım emekler...birde çok file gibi yanı ayrık ayrık..danteli tercih ederim bn şahsen

çok narin birsey değil yani hemen yırtılacak kopacak kadar kötü değil ama çocuk baya hasır nesir olursa olabilir tabi bu örnekten uzun zamandır yapmıyorum ama birçok kişi satın almak istedi hatta suan 2 takım bi tuhadiyede alıcısını bekliyr hadi hayırlısı

ayyyyyyyyy işte buu canım yaa süper olmuş tam benim istediğim gibi ama gerçekten kolaymı ben yapabilrimiyim acaba

bende kullanışlı olabileceğini düşünmüyorm sonuçta bi çocuğun eline geçse bi parmak taksa gitti canım emekler...birde çok file gibi yanı ayrık ayrık..danteli tercih ederim bn şahsen

ip sağlamsa çocuk bile koparamaz onu naylon ip mesela

kopmuyo zaten kolay kolay naylon ip ile yapılıyor istenilen renk ve süslemeler ile

yaaaa kızlar ben buna bayıldım bayıldım resmen.salonuma uygun henuz bırseyler almadım.zaten daha oltuklarda yenı karar kıldık.tamda bana uygunmuş.inş bende deneyıp basarılı olabılırım.ortada naylon ıp yerıne ınce kurdela kullanılamaz mı

bilmem güzel fikir aslında ama bu ince ya daha bir zarif duruyor kanımca dene tabi canım fayda var

şimdi bunu kasnaktan çıkarınca danetl bozulmuomu bende yapabilirmiyim eline sağlık muhteşem

Başkasında gördük özel yaptırdık hazır ancak İstanbul da Eminönü gibi yerlerde satılıyor olabilir ama arastırmadım canım

eminönünde var canım hemde fiatları çok uygun ben sordum kızımın çeyizine almak için tam salon takımı 70 lira çok uygun gezin belki dahada uygunu vardır tabiki insanın kendi elleriyle yaptığı çok daha değerlidir bende deneyeceğim

waayy pijemam bu ne güzel bişeymiş hamaratım :) emeğine sağlık..

Gerçekten cook hos fakat ben denedım bır kere doladım ıpı ama coook ınce oldu sızınkısı gıbı değıl 50 numara ıle yaptım zaten daha fazlası yokmus sız daha cok mu doladınız dolgun olmus sızın

yok çok değil yanyana olmasına dikkat ettim kaç numara ip dersen gerçekten bilmiyorum :)

Buldum Filoş ip ile yaptım tutkal suda bozulur diye slikon kullandım gerçekten harika duruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…