Hayırovulasyon günlerini takip ettin mi
takip etmediğin için üzerinen kaç gün geçmiştir bilemiyorum ama testin fotoğrafını atar mısın
takip etmediğin için üzerinen kaç gün geçmiştir bilemiyorum ama testin fotoğrafını atar mısın
Negatif muhtemelen ama yinede sormak istedim ilk 5-10 dakikada bu sekildeydiAt bakalım da. Gecikme olduğunda genelde belirgin görülebilir çizgi olması beklenir.
Bir iki gün içinde regl olmazsam yine tekrarlicam. Böyle mi öğrendiniz kaç gün sonra net çizgi göründü acaba hayırlı olsunBende böyle öğrenmiştim ama belli de olmaz, sabah ilk idrar ile deneyin
Şimdi yetişemem muhtemelen 10a kadar kan veriliyor ama yarına randevu almıştım gidip yaptırırım teşekkür ederim inşallah vardır pek ümitli değilim ama :)bence negatif değil. ya başka bir test yap ya da sabah erken zaten suan git kan ver sağlık ocağında :) inşallah vardır :)
yumurtlaman geç olmuştur belki. inşallah diyelim dostum Allah nasip etsin inşallahŞimdi yetişemem muhtemelen 10a kadar kan veriliyor ama yarına randevu almıştım gidip yaptırırım teşekkür ederim inşallah vardır pek ümitli değilim ama :)
İnşallah bana ve isteyen herkese nasip etsin . Allah razı olsun:)yumurtlaman geç olmuştur belki. inşallah diyelim dostum Allah nasip etsin inşallah
İnşallah vardır erken gebelik testi ile de tekrarlarım . SağolunBi eczaneden erken gebelik testi alın bence var gibi
İhtimal var ama testin gazabından uğramış olabilirsiniz kan versenize kafanızda soru işareti kalmazAma flaşla bakmadigimda görünmüyor bu arada