Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saçlarıma bakın bir :(

Erkeklerin evleneceği kadında önem verdikleri en önemli şey..

• Fizik

OY: 2 100,0%
  • Karakter

OY: 0 0,0%
  • Mülk

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

IlyZcn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
37
18
88
Resim attım. Kızlar sac rengim ve tenim bu. Yani saçlarım siyah orijinal( boya değil) ten rengm de beyaz. yasım 18 bana hangi sac renkleri gider. merak ediyorum üniversitede okuyorum. Su an evdeyim okula gitmeden boyatmak istiyorum ne yakışır ?ne gider ?. sadece cırtlak durmasın sırıtmasın böyle bir renk istiyorum ve yasıma gitsin istiyorum. Bir de bazı renkler için önce saçla uğrasıyolarmıs açıyolarmıs felan bn uğrasmadn direk tutucak bir boya istiyorum yıprnsn istmyrm saclarım. teşekkürler...

bişeleri yanlış yaptım gALİBA .SS cevap veren yok mu yeni üyeyim

Tatlim sana en acik kahve tonlari gider... bu tonlari deneyebilirsin..

Hımm saol peki en acık tonunu diyelim boyadım kaşları da boyatmak gerkr mi

Kesinlikle tamamaını boyatmak ve yıpranmasına sebep olmak yerine asıl saç rengine uyumlu bir tonda(ki bu açık çikolata tonlarıolabilir ya da kuföründen öneri alabileceğin bir renk te olabilir)sadece ve sadece ışık attır ya da gölge (röfle)yaptır...Hem sık sık dip boya yaptırmak zorunda klmazsın hem saçlarının tamamaına boya değmeyeceği için yıpranıp plastikimsi mat bir hal almaz ışıl ışıl olurlar.saçının ana rengi böylece 1-2 ton açılmış olur...ama kuaför iyi olmalı ki bu röfleler 1980 modeli çizgi çizgi röflelerden olmasın.

Hımm saol peki en acık tonunu diyelim boyadım kaşları da boyatmak gerkr mi

Gordugum kadaryla kaslarin cok siyah deil.. bence gerek yok... benm saclarim sariya dönuk kumral kaslarim bildigin siyah.. yinede boyatmiyorum.hos duruyo bnce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…