Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saçlarıma bakar mısınız kuaför açtı(RESİMLİ)

canım şimdi resime göre renk no veremem bidaha hüsran olmasın saçında resime göre nerdeyse siyah gibi bir tonda var kahve var sarı var o yüzden bekle 2 işlem görmüş 1 hafta sonra sadece dip boya yap renginide sen seç uçlarda karsa ona göre bir ton alırsın hem kolestonun fındık kabuğu güzel hata kapatıyor bide en güzel kahve tonunu veriyor ama suanki saçında dediğim gibi 2 3 renk çıkar dengele koleston fındık kabuğu 7.3 ü arasdır beğenirsen al boya

beyaz mıııı
fotoda daha koyu bile durmus cnm ya görsen
1 hafta durup diplerini boyatayım rezil oldu
saçlarım yaa

o kuaföre bi daha adımımı bile atmam
genelde hep koyu boyatırdım saçlarımı
tabi belli olmuyordu hanımefendinin
marifeti ilk kez açtırmıstım yaaa

evet cnm açıcıdan sonra boyanmıs hali bu şekilde
cnm 3 kutu bbalköpüğü boyayı ben alıp gittim kuaföre saçımı
açması ve boyamasına 60 lira verdim

beyaz mıııı
fotoda daha koyu bile durmus cnm ya görsen
1 hafta durup diplerini boyatayım rezil oldu
saçlarım yaa

evet canım rahatsız olup gerilmekdense dip boya yapman mantıklı saçların güzel görünüyor sen hergün bakım yap yıka saçını fındık kabuğu tam koyu sarı gibi tutar saçında ama uçlarında biraz açılması lazım dengesizlik olmasın

boyamaya diplerden başa 20 dk beklet sonra boyanın geri kalanını uçlara uygula 10 dk da orda beklesin yıka koleston kullanırsan 30 40 dl yazar sen 30 da sonlandırki koyu tutmasın saçında inş. düzeltirsin burdan yazarsın bizlere durumunu

kesinlikle bal köpüğüyle alakası yok
saçımda her renk mevcut şuan boya
numarasınıda birkaç farklı kuaföre sorarak
öğrenmeye çalışacağım

gidip yarın ilk işim kim varsa o kadını
şikayet etmek olacak aynen dediğin
gibi eve gelipte aynaya bakınca gerçekler
yüzüne çarpıyoooo

yanma yok gibi cnm bakım hiç aksatmadan
yapıyorum bakımlarımı
ama nasıl çıkııcam ben dışarıya

evet cnm açıcıdan sonra boyanmıs hali bu şekilde
cnm 3 kutu bbalköpüğü boyayı ben alıp gittim kuaföre saçımı
açması ve boyamasına 60 lira verdim

boyanıda alıp gittin demek ayyyyyy

bu kadarda olmaz gerekli yerlere şikayet et ay ben orda olucam o kuaförü ne yaparım acaba

saç açılırken önce uçlardan başlanır dipler hemen açılır zaten diyorumya taze saçdır ben kuaför değilim ama o kuaförden daha iyi biliyorum senin sürmüş sürüşdürmüş dipler iyice açılmış 5 tl bile verilmez böle kuaförlere bi arkadaşınız boyasa bilgisiz bile olsa daha güzel olurdu eminim bal köpüğü isdiyorsunuz ama saçı ilk önce açık kahveye boyayın bi dinlensin balköpüğüne geçmek kolay olur yeterki renk farklılığı gitsin forumda bilgili arkadaşlarımız çok var sağolsunlar onların dediğinede uyarak kuaförden daha gzel bir boyama ve renk işlemi yapabilirsiniz eminim

siyah kahvenin her tonu ve sarının tonları mevcut
saçımda
1 hafta bekleyeceğim mecburen fındık kabuğu rengine
de bakıcam cnm çok saoll

dediğini uygulucam cnm fındık kabuğunu
sanırım kendim boyucam saçlarımı
inş düzelir cnm ya tabii bi düzelsin hemen
paylaşıcam sizlerle

annemin ve benim daima gittiğimiz kuafördü
ama hiç saç açtırmamıştık cnm renk farklılığını
gidermek için arkadaşlar fındık kabuğunu önerdi
saolsunlar açık kahve de olur sanırım
hiç tecrübem yok böyle bi saçta ne yapılması
hususunda hata yapmak istemiyorum çok saolun
gerçekten ilginiz için ii ki varsın kk

kutunun üstündeki renk şahane emnim dipler aynen bu tonda olur uçlarında olması için dengeli boyanmalı koyu tutuyor telaşına düşmeyin en sağlam boya renk yoğun veriyor saçdan hemen akıp gitmiyor o koyuluk zaten 1 hafta en fazla 10 gün sürer ben nevacolor denemeye başladım devamlı boyamak isdiyo ne biliyim akıyo sanki renk gidiyo koleston bende deniycem

Eki Görüntüle 370067

keşke hiç bulaşmasaydım bal köpüğüne flan
koleston kulladığım marka eminim hoş duracaktır

çok ayıp etmiş böylede yapılmazki umarım gönlünce olur ve düzelir hemen boyamayacaksan biraz bakım yap bari çok yıpranmasın

canım ilk önce git o kuaförün yüzüne tükür.utanmadan bide para almış senden.tekrardan açtırma hemen diplerini loreal 6 numaraya boya saçların 1-2 ay dinlendikten sonra uçlarını açtırıp bal köpüğü yaparsın

çok ayıp etmiş böylede yapılmazki umarım gönlünce olur ve düzelir hemen boyamayacaksan biraz bakım yap bari çok yıpranmasın

saol cnm inşallah düzeltebilirim
sürekli uyguladığım bakımlar var devam edicem
çok yıpratmadan halledebilirim

cnm bayana dediğimde normali bu şekilde açtıktan sonra
2. 3. boyamada oturur dedi
hiç bilmediğim için açma işlemini bende pek birşey diyemedim
sizlere danışmak istedim ilkti açma işlemi öyle birebir konusmam
da olmadı açma işlemi gören biriyle
şimdi dipleri halledip bal köpüğü hayalimi birkaç ay daha ertelicem

canım öncelikle tekrar söylüyorum :) saçlarında oriel olduğu için bu renk hemen gidecektir emin ol bundan..saçlarına buradan bakınca aslında diplerin sorun üşenmezsen gündüz gözüyle fotoğraf çekip koyarsan sana renk tonunda yardımcı olabiliriz belkide..hıı demek istediğim sen şimdi gidip fındık kabuğuna boyayacaksın ya oda hemen akacak tutmayacak kuaför bir yerde doğruyu söylemiş :) en azından onu tutturmuş yani..orielle açılan saçlar istediğin renk evet 2-3 boyamadan sonra tam anlamıyla tutar..benim saçlarım civciv sarısı olmuştu boyama yanar dediler inanmadım boyadım yandı sana o yüzden bekle dedim hıı diplerin yanarmı hayır..!!sadece uçlar problem kuruyor saç..bir arkadaş sana nevacolor akıyor koleston koyu ama 10 gün demiş..ben kolestona boyadım lanet boya akmadı 2ayda koyu oldu saç rengim bozuldu..nevacolor boyadım kendi saçım kumral annemin ki kızıl anneminki bile öyle aman aman akmıyorkii şuanda bence senin için önemli olan akması :) çünkü bal köpüğüne saçını açtırmadan dönmen lazım bu yüzdende koyulaştırmaman lazım saçını ben böyle düşünüyorum tabiki yine sen bilirsin..

Seni böyle gönderdiğine inanamıyorum. Sadece dibi açıldığına göre saçında boya vardı; yani açılmayan yerlerinde değil mi? Saçtaki boyayı akıtma yöntemi var. Adını hatırlamıyorum. O işlemi yaptırıp bal köpüğüne boyarsan dört dörtlük olmaz ama yapabileceğin en iyi şey olur bence. Ancak bu boya akıtmayı saçını bu hale getiren kuaföre yaptırma. Saçında boya olduğu için açma işlemi etkilememiş ve boyayacağın açık renkli boyalar da tutmayacak. O yüzden o kısımdaki rengi akıtman lazım ki açık renk boyadığında biraz tutsun ve diplerin açıklığını dengelesin. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…