• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saçlarıma bakar mısınız kuaför açtı(RESİMLİ)

kuafördeyken diplerinin bu açıklığını görmemişmiydin? ben olsam tekrar diplerle alt kısımlar aynı olsun derdim biraz diplere boya sürdürürdüm, bu şekilde dışarı çıkılmazkii.. Bence sen tekrar git kuaföre dipleri boyasın sadece, açıklık gitsin, üste para da verme, düzelt bu gökkuşağını dersin.

Seni böyle gönderdiğine inanamıyorum. Sadece dibi açıldığına göre saçında boya vardı; yani açılmayan yerlerinde değil mi? Saçtaki boyayı akıtma yöntemi var. Adını hatırlamıyorum. O işlemi yaptırıp bal köpüğüne boyarsan dört dörtlük olmaz ama yapabileceğin en iyi şey olur bence. Ancak bu boya akıtmayı saçını bu hale getiren kuaföre yaptırma. Saçında boya olduğu için açma işlemi etkilememiş ve boyayacağın açık renkli boyalar da tutmayacak. O yüzden o kısımdaki rengi akıtman lazım ki açık renk boyadığında biraz tutsun ve diplerin açıklığını dengelesin. Kolay gelsin.
cnm baya olmustu 1 yıl kadar saçımda siyah vardı
zaten yine o bayan boyamıstı saçımı
biliyordu saçımın durumunu hem baya
akmıstı saçlarım konustukta yaparım ben
dedi boya akıtmayı bilmiyorum araştırayım
saol ilgin için

canım öncelikle tekrar söylüyorum :) saçlarında oriel olduğu için bu renk hemen gidecektir emin ol bundan..saçlarına buradan bakınca aslında diplerin sorun üşenmezsen gündüz gözüyle fotoğraf çekip koyarsan sana renk tonunda yardımcı olabiliriz belkide..hıı demek istediğim sen şimdi gidip fındık kabuğuna boyayacaksın ya oda hemen akacak tutmayacak kuaför bir yerde doğruyu söylemiş :) en azından onu tutturmuş yani..orielle açılan saçlar istediğin renk evet 2-3 boyamadan sonra tam anlamıyla tutar..benim saçlarım civciv sarısı olmuştu boyama yanar dediler inanmadım boyadım yandı :D sana o yüzden bekle dedim hıı diplerin yanarmı hayır..!!sadece uçlar problem kuruyor saç..bir arkadaş sana nevacolor akıyor koleston koyu ama 10 gün demiş..ben kolestona boyadım lanet boya akmadı 2ayda koyu oldu saç rengim bozuldu..nevacolor boyadım kendi saçım kumral annemin ki kızıl anneminki bile öyle aman aman akmıyorkii şuanda bence senin için önemli olan akması :) çünkü bal köpüğüne saçını açtırmadan dönmen lazım bu yüzdende koyulaştırmaman lazım saçını ben böyle düşünüyorum tabiki yine sen bilirsin..

cnm aslında bende koyulaşmasından yana değilim
hep koyu kullandım saçımı biraz farklılık istiyorum
ama işte kuaför mahvetti ben diplerden çok şikayet
çiyim çokk açık renk saçların renkleri tutmuyo birbirine
foto koyayım cnm bakın yine

kuafördeyken diplerinin bu açıklığını görmemişmiydin? ben olsam tekrar diplerle alt kısımlar aynı olsun derdim biraz diplere boya sürdürürdüm, bu şekilde dışarı çıkılmazkii.. Bence sen tekrar git kuaföre dipleri boyasın sadece, açıklık gitsin, üste para da verme, düzelt bu gökkuşağını dersin.

gittim cnm kuaföre ağzının payını aldı düzeltecek ve para vermicem tabikide

Eki Görüntüle 370573 Eki Görüntüle 370574
kızlar bunuda açık havada çektim dışarıdan görün istedim
bugün şapkayla 5-6 kuaför gezdim şikayet ettiğimde birşey
elde edemeyeceğimi söylediler daha önce edenlerde bi sonuç
alamamış
gittiğim kuaförler inanamadılar saçlarıma resmen ağzı açıkk
bakakaldılar birkaç öneride bulundular sizler gibi
bende gittim saçımı bu hale getiren kuaföre dedim ki bu saç
düzeltilecek üzerinede 5 kuuruş vermiyorum şu havada şapkay
la dolaşıyorum istediğim rengide yapmadınız flan dedim
dükkanda 3 kuaför çalışıyor orada diğer ikisi bakım maskeleri
verdiler bana perşembe gününe kadar karar verip gelmemi istediler
bende düşünücem renk olarak ve gidicem düzeltecekler saçlarımı
insallah bu sefer olur saçlrım

evde kendiniz boyamış olsaydınız neyse de, mesleği kuaförlük olan birinin böyle birşey yapmasına gerçekten çok şaşırdım, nasıl bir de sizi böyle gönderebilmiş, görmemiş mi fön çekerken bu durumu...bence yapılacak en iyi şey diplere koyu bir renkle dip boyası yaparak rengin eşitlenmesi. eğer koyu yerler açıcıyla açılarak renk eşitlenmeye çalışılırsa saçınız yanabilir, ee bu kuaförden de beklenir bu...

Eki Görüntüle 370573 Eki Görüntüle 370574
kızlar bunuda açık havada çektim dışarıdan görün istedim
bugün şapkayla 5-6 kuaför gezdim şikayet ettiğimde birşey
elde edemeyeceğimi söylediler daha önce edenlerde bi sonuç
alamamış
gittiğim kuaförler inanamadılar saçlarıma resmen ağzı açıkk
bakakaldılar birkaç öneride bulundular sizler gibi
bende gittim saçımı bu hale getiren kuaföre dedim ki bu saç
düzeltilecek üzerinede 5 kuuruş vermiyorum şu havada şapkay
la dolaşıyorum istediğim rengide yapmadınız flan dedim
dükkanda 3 kuaför çalışıyor orada diğer ikisi bakım maskeleri
verdiler bana perşembe gününe kadar karar verip gelmemi istediler
bende düşünücem renk olarak ve gidicem düzeltecekler saçlarımı
insallah bu sefer olur saçlrım

Son yolladığın resimler ilkine kıyasla çok daha iyi. İlkleri flaşlı mı çektin acaba dipleri çok mu parladı. Anlayamadım ben. Ama dışarıda son attığın halde gözüküyorsa fena değil.

iyi de balköpüğünde neden saçları açma gereği duymuş ki..benim bildiğim balköpüğünde açıcı kullanılmaz.benim arkadaşım bildiğiniz simsiyah saçlı ve balköpüğüne boyatıyor sürekli ama açıcı kullanmadan yapılıyor işlem..sanırım sizin kuaför işi bilmiyor.bu arada ben 8 yıldır röfle yaptırıyorum hem saçlarım çok ince telli hem de platin sarısına boyatıyorum,yeri geldi yanlış işlem gördüğü oldu,haftada 2 defa orealli işlem gördü ama saçlarım hiç yanmadı.kaldı ki sizin işleminiz ağır bir işlem değil.sadece iyi bir kuaföre gidin ve tekrar boyasınlar.aynı yere düzeltmeye kalkanız bu halde sizi eve gönderen zihniyet 2. gidişinizde o saçları elinize verir..o nedenle araştırın en iyisi kimse ona gidin zaten sizin istediğiniz işlem en fazla 70 TL tutar

cnm baya olmustu 1 yıl kadar saçımda siyah vardı
zaten yine o bayan boyamıstı saçımı
biliyordu saçımın durumunu hem baya
akmıstı saçlarım konustukta yaparım ben
dedi boya akıtmayı bilmiyorum araştırayım
saol ilgin için

boya akıtma en son yapılan işlemi geri döndürmek için kullanılan bir yöntem ve boyatmaktan daha pahalıya gelir:(((üstelik boyatmak için tekrar para ödemek gerekir:((

evde kendiniz boyamış olsaydınız neyse de, mesleği kuaförlük olan birinin böyle birşey yapmasına gerçekten çok şaşırdım, nasıl bir de sizi böyle gönderebilmiş, görmemiş mi fön çekerken bu durumu...bence yapılacak en iyi şey diplere koyu bir renkle dip boyası yaparak rengin eşitlenmesi. eğer koyu yerler açıcıyla açılarak renk eşitlenmeye çalışılırsa saçınız yanabilir, ee bu kuaförden de beklenir bu...

açık renk çok istedim ama olmayacak sanırım
renk eşitlenebilir mi onu bile bilmiyorum ama inşallah

Son yolladığın resimler ilkine kıyasla çok daha iyi. İlkleri flaşlı mı çektin acaba dipleri çok mu parladı. Anlayamadım ben. Ama dışarıda son attığın halde gözüküyorsa fena değil.
cnm son iki fotoyu balkonda çektim hepsinide laptopla çektim
bugün erkek arkadaşım bile çıkarma şapkayı diye takıldı bana
yanımda olsanda görsen:):)

saçlarım defalarca yanlış işlem gördü hatta yeri geldi 5 renk oldu o nedenle içiniz rahat etsin eşitlenir..önemli olan işi bilen birine yaptırmak

iyi de balköpüğünde neden saçları açma gereği duymuş ki..benim bildiğim balköpüğünde açıcı kullanılmaz.benim arkadaşım bildiğiniz simsiyah saçlı ve balköpüğüne boyatıyor sürekli ama açıcı kullanmadan yapılıyor işlem..sanırım sizin kuaför işi bilmiyor.bu arada ben 8 yıldır röfle yaptırıyorum hem saçlarım çok ince telli hem de platin sarısına boyatıyorum,yeri geldi yanlış işlem gördüğü oldu,haftada 2 defa orealli işlem gördü ama saçlarım hiç yanmadı.kaldı ki sizin işleminiz ağır bir işlem değil.sadece iyi bir kuaföre gidin ve tekrar boyasınlar.aynı yere düzeltmeye kalkanız bu halde sizi eve gönderen zihniyet 2. gidişinizde o saçları elinize verir..o nedenle araştırın en iyisi kimse ona gidin zaten sizin istediğiniz işlem en fazla 70 TL tutar

açıcı olmadan tutar mı bilmiyorum ki balköpüğü
ben ilk defa yaptırıyorum kuaför saolsun burnumdan getirdi
en iisi istemesemde koyultmak sanırım

Benim saçım koyu kumral. Bal köpüğünü çok beğeniyorum boyamıştım bir kez. Ama saçımın çok koyu olmamasına rağmen o kutulardaki açıklıkta olmuyor. Ama tonu çok güzeldi. Bende çok açılmamışken, siyah saça balköpüğü tutmaz ben sanmıyorum açıkçası açmadan balköpüğü tutsun. Başka kumral arkadaşlarım da açarak yaptırdı.

Son düzenleme:
saçların platin sarısı olsa neyse ama senin saçında çok az düzeyde ,düşük volümlü oreal kullanılmış yoksa bu renk değil de bildiğin sarı renk olurdu.ayrıca oreal kullanılan saç boya tutmaz diye bir şey yoktur..saçta bazı pigmentler vardır boyayı o pigmentler tutar,eğer saçın defalarca orealle işleme maruz kaldıysa ve o pigmentler ödüyse saçların boya tutmaz.saçların ıslakken sünmüyorsa hiç bir sorun yok

Benim saçım koyu kumral. Bal köpüğünü çok beğeniyorum boyamıştım bir kez. Ama saçımın çok koyu olmamasına rağmen o kutulardaki açıklıkta olmuyor. Ama tonu çok güzeldi. Bende çok açılmamışken, siyah saça balköpüğü tutmaz ben sanmıyorum açıkçası açmadan balköpüğü tutsun. Başka kumral arkadaşlarım da açarak yaptırdı.

bende çok beğeniyorum ama uzaktan bakmakla
yetinicem yine beklemekten başka çare yok bnm
için saol cnm

Back