Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saçlarıma bakar mısınız kuaför açtı(RESİMLİ)

hmm evet canım üst kısımlar baya açık, bence sen bişey yapma direkt kuaföre git onlar yapsın yoksa saçlarını çok yıpratırsın

hmm evet canım üst kısımlar baya açık, bence sen bişey yapma direkt kuaföre git onlar yapsın yoksa saçlarını çok yıpratırsın

hiç güvenemiyorum artık cnm ya
çikolata kahve al getir boyayım diyor
ben bal köpüğü istiyordum böyle yaptı
önerebileceğin ton rengi var mı

neden böle dengesiz yapdılar birde paramı aldılar bence düzelttirin gene gidip aşası başka yukarısı başka ne renk boyarsanız boyayın gene 2 renk olur dengelemeleri lazım ne güzel upuzun saçlarınızda var

saçın her zaman dipleri açık tutuyor taze saç olduğu için uçları beyaz sabunlayın diycem ama açma işlemi var birde kurutursa denemeyin genede tek çare kuaföre aynen düzelttirmek

Son düzenleme:
hiç birşey yapma bekle ana saç rengi çabuk açılır kuaförün bunu akıl edememiş sanıyorum..ayrıca saçını boyamadılarmı açtıkta sonra :s koyu renk olmuş çünkü kahve için neden açtırdın ki saçını bukadar?şimdi işlem yaptırırsan yanar canım hiç birşey yapma birkaç gün hatta 1 hafta..toplama saçlarını kimse sana tepeden bakmıyor :) gözükmez hep açık bırak 1 hafta sonra git sadece diplerini boyat..

bende çok korkuyorum cnm şimdi ne renk olursa olsun
hep farklı olacak renk tonları
tekrar açtırsam altları bu seferde yanacak of yaa
yazık oldu

çikolat akahvede hafif bakırlık olur bu dipere sarı olan yerlerin turuncu aşasının koyu kahve olmasını isdemiyrsanız o kuaförü dinlemeyin olcak işmi kapatmaz çikolata kahve başka bi kuaföre gidin uçlarla dipleri dengelicek 2 ayrı boya hazırlar ve tonlarınızı aynen yapar ama iyi bir kuaför

kesinlikle olmamış heleki yıkandıktan sonraki halini hiç düşünemiyorum bir ton koyusunu yaptırın düzelir.çok çiğ durmuş arkadaşım.

yazık oldu

üzülme canım bak sadece dip boya yapabilirsin o daha az riskli uçları açarken yıpranır yumağa döner sakın deneme dipleride kumral gibi bi tonda boyarsan dengelenir diyorumya iyi bir kuaför ama gitmicem diyosan dediğim en mantıklısı galiba açık olan yerlere kumral yada açık kahve boyamak

cnm ben balköpüğü istedim açtı saçlarımı
sonra bal köpüğüne boyadı sonuç hüsran
1 hafta beklesem yanmaz mı

saçların renginin açılması yani boyanın akması diplerden başlar uçlar en sonra açılır rengi yani sen yıkadıkça dipler bembeyaz olursa şaşırma yapcak tek şey açık görünen kısımları boya kartelesından uçlarınızın tonunu bulunn markaya bakmayın maksat uç renginizi tutturmak görevliden yardım isdersin uçlardeki renginin boyasını sana verir sende dipleri boyayıp düzeltebilirsin boyalar koyu tutuyor endişesine kapılmayın zaten dipler açık dengeler renginizi

yazık oldu

canım korkma ya..bir ton koyu boya hiç birşeyy olmaz.zaten akacak sen bir ton koyu boyat bir iki hafta sonra..acele etme ama o kuaförede gitme..ilk diplerini boyatırsın aşama yaparlar en son açıktan koyuya doğru olan kısımlarına yayarlar boyayı..sakın açtırmaaaa...bırak aksın oriel oldğu için hemen atar 1 ay elleme saçını dayan sapsarı olacaktır..bekle sonra boya saçlarından olma..

peki cnm bana direk boya numarası
söyleyebilir misin tekrar kuaföre bırakmak
istemiyorum saçlarımı alayım boyayı kuaför
sadece boyasın renge karışmasın

ay nasıl yani açıcıdan sonra boyanmış halimiydi resimleriniz yok bu kuaför nerden almış acaba eğitimini açıcı bide boya sonuç 2 renk valla üzülme sen canım o kuaförlere güven olmuyor artık ona birdahada gitme canım ne kadar para verdin yazabilirmisin ayıpp olmassa:26: çok sinirlendimde

bu renk bal köpüğü değil..kuaför işini gerçekten bilmiyormuş..sen zaten üzgünsün seni üzmek istemiyorum daha fazla..1 hafta beklersen 3 kere filanda yıka saçlarını iyice..1 hafta sonra diplerin diğer arkadaşında dediği gibi beyaza yakın olacaktır o zaman git sadece diplerini boya..ama bana kalırsa bekle derim yani 1 ay sabredebilirsen yada 2-3 hafta sürekli yıkarsan atar saçın rengi ve gidip güzel bir kahveye boyarsın..ışıktan rengin tam ne olduğunu anlayamıyorum anlasam boya numarasıda söylerdim

kesinlikle olmamış heleki yıkandıktan sonraki halini hiç düşünemiyorum bir ton koyusunu yaptırın düzelir.çok çiğ durmuş arkadaşım.

çok çiğ ve hiçbir yerin renk tonu tutmuyor
ben ilk kez açtırıyorum saçlarımı yıkayınca
ne olur,_?

çok çiğ ve hiçbir yerin renk tonu tutmuyor
ben ilk kez açtırıyorum saçlarımı yıkayınca
ne olur,_?
2 yıkamadan sonra kızıl rengine döner ve yıpranır yapacağın en güzel şey yaz gelmeden daha doğrusu güneş çok yıpratmadan saçını düzeltirmen hatta bulunduğun şehrin kuaförler odası birliğine git şikayet et hem paranı alırsın hem saçlarına bakımı ücretsiz yapıp yıpranmasını önlersin ne terbiyesiz kuaförmüş sen nasıl kabul ettn bu saçı dipler çok fena.gerçi ordaki herkes pohpohlar süper olmuş der sende eve gelince fark edrsn

Sadece bekle, panik yapma.
Saçlarında gördüğüm kadarı ile yıpranma yanma yok; gayet sağlıklı gözüküyor. Sen gene de bakım yağlarını al kürlerini yap.
1 hafta sonra saç rengi daha da oturuyor. İlginçtir benim her seferimde saçımda dalgalar oluşur ama belli süre sonra onlar doğallaşır geçişler oturur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…