• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kızlar saclarım ıcın fıkır yardımcı olurmusunuz

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

hazan12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
100
0
46
Bolu
kızlar sacıma su daLgası yaptırmak ıstıyorum.ama nasıl durucagı hakkında fıkrım yok.sızce dogal duruyomu yaptıran varmı aranızda.bıde sacta kalma suresı ne kadardır acaba:34:

bence o su dalgaları fln modesı gectı,bız masa ıle ugrasıyoruz hergun duz sac ıcın sacın duzse lutfen onu elleme

sacının yapısı şekle güzel girebilense kalıcı olurr.kalın dalga yani dogal görününmlü dalga yaparsan süresi fazla uzun olmaz ne cok icne nede çok kalın dalga olsun.ben yaptırdım zaman 5 gün gider yıkamasam.

sacının yapısı şekle güzel girebilense kalıcı olurr.kalın dalga yani dogal görününmlü dalga yaparsan süresi fazla uzun olmaz ne cok icne nede çok kalın dalga olsun.ben yaptırdım zaman 5 gün gider yıkamasam.

Back