Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kızlar saçlarım çookk kuuruu :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Sentetik yumuşatıcısız silikonsuz doğal yağlarla saçı besliyor burada saçı çok kuru donuk cansız her hastamıza uyguluyor tavsiye ediyoruz Organicum gerçekten tam doğal kaliteli bir ürün boyayı soldurmuyor dökülme yapmıyor

Çok kuru saçlara Mavi kutu şampuanı ile birlikte kullanıldığında etkili oluyor

SAÇ kremi kullanmıyorum,daha ddoğrusu bugüne kadar kullandığım her saç kremi saçlarımda kepek yaptı.

Saç kremi nasıl kepek yapar? Bu kısmını anlamadım. Uçlarına değil de diplerine sürersen kepek ve dökülme yapar bildiğim. Saçların kuruysa maya ve zeytinyağlı maskenin yanı sıra, zeytinyağı, badem yağı, jojoba yağı, gül yağı gibi yağlar da kullanabilirsin. Tabi saç kremi de kullanman gerekiyor kanımca.

Saç kreminin ucuzu kalitesizi kepek ve dökülme yapar bunlar saç gövdesini sentetikler ve silikon ile canlıymış gibi gösteren ürünler canım bir görsen saçlı deride uzun vadede egzamaya kadar varan cilt hasarı yaratıyorlar.

Bu tür kremleri kesip ılık zeytinyağı ile haftada 1-2 kere 15-20 dk. taramak özellikle benimki gibi boyadan yıpranmış ince telli saçlara iyi geliyor. Ben 6 ayı geçti haftada iki kere organicum mor krem ile ıslak saça bakım yapıyorum oda çok iyi geliyor doğal yağlar var içinde

kizlar eger kuruysa saciniz bu formülü deneyin ilik zeytin yagi badem yagi ve bir yumurta yarim saat 45 dakika bekletip yikayin tabi masajla yedirin sacinizza sonuc süper oluyo

Organicum kremden ben de çok memnunum yalnız her eczanede yok aramak gerekiyor

kır badem yağının içine ampulleri
bepanthen 3,29 tl
evigen 4,51 tl
bemiks 3,75 tl
sonra gör yumuşaklığı yerimseniben

arkadaşlar bende tam tersi organıcum kullandığımdan beri saç diplerim kurudu ve dökülmesi daha da arttı burda organıcumu öven her insana inanmayın.

Çok kaliteli bir ürün ben herkese inanmam saçımada önüme geleni sürmem üçüncü doğumdan sonra korkunç saç dökülmesi yaşadım kel kalacaktım neredeyse bu Organicum acayip bir şey dökülmemi durdurdu saçlarım eskiye döndü mor şişe kremini özellikle tavsiye ederim başka birşey kullanmadım aylardır

Kalıcı canlılık istiyorsanız Organicum mor saç bakım kremini tavsiye ederim, her eczanede yok firma sitesinde uzun bir eczane listesi var, bakıp sorun çok etkili kaliteli

jojoba yağını araştırın derim kızlar internetten araştırmıştm bende saç nemlendirmek için birebir anladığım kadarıyla...daha denemedim ama zeytin ,badem ve jojoba yağını karıştırıp belki bide hint yağı kullanmayı düşünüyorum...deneynce yazarım buraya benim saçlarımda çouk kuru..

JOJOBA YAĞI ( Oleum Yoyoba )

ıçindekiler : Jojoba yağı, daima yeşil kalan bir çöl bitkisinin çekirdeklerinin preslenmesi ile elde edilen altın rengi sıvı halde bir mumdur. Tohumlarında %50 yağ bulunmaktadır. E vitamine bulunmaktadır

Faydaları : Sivilce, yanık ve yıpranmış ciltlerde, kırışıklıklarda, sporcularda ayak kremi olarak kullanılır. Saçların büyümesini ve güçlenmesini sağlar. Kepeklenmeyi önler. ıltihaplı egzamalarda kullanılır. Selüloit tedavisinde kullanılır. Jojoba yağındaki E vitamini ve mineraller cildi yumuşatır ipeksi bir his verir. Cildi besleyici, yumuşaklık, esneklik verici, nem ve yağ dengesini koruyucu cilt çatlaklarını giderici olarak kullanılmaktadır. Sivilce ve akne rahatsızlıklarında olumlu sonuçlar vermektedir. Saçı besleyici, kırık oluşumunu engelleyici ve şekillendirici olarak kullanılmaktadır. Sivilce, yanık ve yıpranmış ciltlerde, kırışıklıklarda, sporcularda ayak kremi olarak kullanılır. Saçların büyümesini ve güçlenmesini sağlar. Kepeklenmeyi önler. ıltihaplı egzamalarda, selüloit tedavisinde kullanılır. Antiallerjen özelliği olan Jojoba Yağı, vücudu zararlı etkilerden korumaktadır. Aynı zaman da hücre yenileyici özelliği ile yaraların çabuk iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Cilt kırışıklıkları ve kuru ciltler için faydalı bir yağdır.

Kullanımı: : Vücuda masaj şeklinde uygulanır.Ciltte seyretme yapılarak ve saçlara da friksiyon olarak tatbik edilir.

Yan tesiri : Duyarlı ciltlerde kullanımına dikkat edilmelidir.

badem yağını tavsiye eden arkadaşlar benim saçlarım gür ve çok kuru badem yağı saç çıkartır ve sonra ben okadar saçla nasıl baş ederim acaba? ve yumurta ıyyy kokusu saçtan nasıl çıkar yaaa deneyen arkadaşlar warsa yazabilirmi lütfen

saç kremi saç derisi ile temas ettiği zaman kuruturmuş kuaförüm söylemişti. Hem kepek yaparmış hemde kuruturmuş. Saç derinle temas etmiş olabilirmiki acaba

gliserini deneyebilirsiniz saçlarınızı yıkadıktan sonra ıslak saça uygulayarak...hacminin 4 katı kadar nemi hapsediyormuş:lepi:..havadaki nemi falan alıyomuş..yanlız kuru saça uygulamak sakıncalı ozaman saçın nemini alarak saçı dahada kurutuyomuş..bende burda öğrendim gliserini memnunum cildimide güzel nemlendirdiopuyorumnanaktan

ben de dün aldığım gliss onarıcı bakım kremini yıkanırken sürdüm.süpermiş valla şifa gibi geldi.
tavsiye edrim.fiyatı da uygun 14.50 tl

kızlar,çok kuru ve çok yıpranmış saçlar için schwarskopf'un "indola innova" serisinin saç onarım kapsülünü öneriyrm.ürün balık yağı hapı görünümünde.kapsül içinde.bir üründe 10 tane kapsül var sanırım.kullanımı ise şöyle: bir tane kapsülü alıp deliyorsunuz içinden çıkan sıvıyı kuru ya da nemli saç uçlarınıza yediriyorsunuz.saçlarınız ipek gibi oluyr.haftada bir kere yapılıyor.ürünün görünümü:

Eki Görüntüle 164321

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…