X
xyz89
Ziyaretçi
- Konu Sahibi prensesist
sac kendı yagıylada uzarmıs kuaforum dedı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SAÇ kremi kullanmıyorum,daha ddoğrusu bugüne kadar kullandığım her saç kremi saçlarımda kepek yaptı.
Saç kremi nasıl kepek yapar? Bu kısmını anlamadım. Uçlarına değil de diplerine sürersen kepek ve dökülme yapar bildiğim. Saçların kuruysa maya ve zeytinyağlı maskenin yanı sıra, zeytinyağı, badem yağı, jojoba yağı, gül yağı gibi yağlar da kullanabilirsin. Tabi saç kremi de kullanman gerekiyor kanımca.
Saç kreminin ucuzu kalitesizi kepek ve dökülme yapar bunlar saç gövdesini sentetikler ve silikon ile canlıymış gibi gösteren ürünler canım bir görsen saçlı deride uzun vadede egzamaya kadar varan cilt hasarı yaratıyorlar.
Bu tür kremleri kesip ılık zeytinyağı ile haftada 1-2 kere 15-20 dk. taramak özellikle benimki gibi boyadan yıpranmış ince telli saçlara iyi geliyor. Ben 6 ayı geçti haftada iki kere organicum mor krem ile ıslak saça bakım yapıyorum oda çok iyi geliyor doğal yağlar var içinde
kızlar bana yardım lütfen
saçlarım acayip kuru duş alıyorum sabah kalktığımda saçlarım o kadar kuru oluyorlarki yıpranmış gibiler .. aslında daha yeni kestirdim canlı olmaları gerekirken :dilcikar:
SAÇ kremi kullanmıyorum,daha ddoğrusu bugüne kadar kullandığım her saç kremi saçlarımda kepek yaptı.. tavsiye edeceğiniz neler var
badem yağını tavsiye eden arkadaşlar benim saçlarım gür ve çok kuru badem yağı saç çıkartır ve sonra ben okadar saçla nasıl baş ederim acaba? ve yumurta ıyyy kokusu saçtan nasıl çıkar yaaa deneyen arkadaşlar warsa yazabilirmi lütfen