Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kızlar saçlarım çookk kuuruu :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

prensesist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
202
1
96
37
İstanbul
kızlar bana yardım lütfen
saçlarım acayip kuru duş alıyorum sabah kalktığımda saçlarım o kadar kuru oluyorlarki yıpranmış gibiler .. aslında daha yeni kestirdim canlı olmaları gerekirken :dilcikar:
SAÇ kremi kullanmıyorum,daha ddoğrusu bugüne kadar kullandığım her saç kremi saçlarımda kepek yaptı.. tavsiye edeceğiniz neler var

Benimde cok kuruydu cok kötü gözüküyordu....kuaförüm badem yagi kullan baska birsey kullanma dedi,bende artik haftada 2 iki kez uyguluyorum gece yatarken sürüyorum sac diplerine uclarina kadar masaj yapiyorum sonra havluya filan sariyorum veya sabah kalktigimda banyoya girmeden 2-3 saat önce yapiyorum ,ve gercekten saclarimda gelisme var eskiden cok kötüydü ama badem yagi sayesinde saclarim düzeldi... banyodan sonra kendi halinde kurusun saclarin sonra briyantin kullan cok az ve saclarini ör 2-3 saat sonra saclarini actiktan sonra yumusacik parlak oluyo saclar.. o kabarik süpürge gibi ot saman gibi saclar kayboluyo :) inan benim sacimdan daha kuru sac kimse yoktur ama bakim yapa yapa düzeldi...mutlaka sende dene faydasini kesin görceksin!

aynen kızlar benim saçlarda çok kuru..Sabahları bir uyanıyorm aynen bonus-tatlicadiarzu- kerastase saç bakım yağını kullanıyorum şuanda süper birşey fiyatı a 50 ytl civarı 3-4 ay yetiyor..birde tabii badem yagı ve saf zeytin yagını sürüp sıcak havuluyla kompress yapabilrisnz 1-2 saat saçınızda kalabilir sonrasında duruylayınz saç dökülmesine sebep olabilir hafta 3 yapsanız yeterli olur.. Kesinlikle kurulugu alıyor.. Kerastase saç bakım yagını ise hergün kullanabilirsinz ıslak veya kuru saça uygulanabilir.. bu rahat etmenizi saglara.s.

su an bagdem yagını kullanmaya başladım iyi geldiğini duymuştum ama daha dün gece yaptım yarım saat bekledim banyodan önce.. sonra şampuanla güzelce yıkadım:) inşallah olur yaa psikolojim bzulduu artık

Benimde saclarim kuruydi cam erebentini yumusacik yapti bide badem yagiiyala gliserini karsitiroyrum ayrica sampuanimin icinde ewigen bepanthen bide cam terebentini war cok iyi saclarim suan yumusacik

saçlarınız dalgalı ve kıvırcıksa saçların uçlara doru kuru olması normal. saç dibindeki yağlar saç ucuna ulaşamadığı için uçlar kuru kalır. bide boya ve fön saçların kuruması için birebir. bir de bepanten ampul gibi şeyleri sampuanın içine atmanız yarar sağlamaz. kısa sürede su ile temas ediyor.

sac kremine felan mi koymak lazim aslinda bana da sampuana boyle seyler katmak mantikli gelmiyo kisa sure temas ediyo cunku?

ben badem yagını kullanıyorum ama bakalım dha 1kez yaptım ve
arkadaşım cilt bakım uzmanı saçlarıma saç analizi yaptı cok kuru cıktı.
her gun duş alırım ve saçlarımı 1ya da 2kez yıkarm. arkadaşım
saçlarını hergun yıkama dedi. şimdi 2günde bir yıkıyorum bakalım bir de böyle deneyeyim belki düzelir :) badem yağına devammm :)

bizim psor hocamzda susam yağı kllmbı çok ama çok işe yaramş.bnde annemi alıp aktara gidicm bakalım g
sel bi karışım bulup bakım yağı olarak onu kullanıcm.şampuanımn içine çamterabentn atıcm bakalım nasıl osnç alıcm ve yaklaşk 8 ay gibi bi sürede nerdyesee hiçç dzleştiri-maşa kullnmıcm.ahh ahhh düzleştricii mahvett, zaten bni

bepanten ampul evigen ampul zeytinyağıyı karışımını sürüp 2 3 saat bekletmeni öneririm bende deniycem:)

ayrı kullanma taraftarıyım bende.fakat azıcık ürünleri saçınıza nasıl yetiriyorsunuz anlamıyorum.maskelerde fln verirlerya 2 yemek kaşığı fln. benim saçımın neyine yetecek o fisfisfis

Kuru saçların olduğu için sevin bence.Benimkiler çok yağlı,nefret ediyorum.Piyasada yıkanmayan saç kremleri var onlardan kullan derim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…