• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sacını boyattım dore bakır akaju

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
66
Ankara
benım pek ıcıme sınmedı ama sızden de bı fıkır alabılırmıyım

Eklentiler

• $DSC04563.jpg
    $DSC04563.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 473
baa yıl dımmm cok yakışmıs güle güle kullan bende bikaç sene önce alix tüp boya kullandım renkte buydu adını hatırlayamıyodum tesadüf ışte sen hatırlattın :) ama alix tüp piyasada bulamıyorum senınkı hangi marka?

cnm kesinlikle süpppper olmuş yüzünle çok uyumlu bir renk olmuş ten rengine gitmiş sıcak bir renk çoook beğendim cnm güle güle kullan :nazar:

tamda benim istediğim bi renk.ismini ve numarasını yazabilir misin.bu arada harika çok yakışmış bende istiyorum:(

baa yıl dımmm cok yakışmıs güle güle kullan bende bikaç sene önce alix tüp boya kullandım renkte buydu adını hatırlayamıyodum tesadüf ışte sen hatırlattın :) ama alix tüp piyasada bulamıyorum senınkı hangi marka?

canım kuafor boyadı markasını bılemıyorum maalesef yınemı bu renge donmek ıstıyorsun yoksaaaaa:26::26::26::26:

cnm kesinlikle süpppper olmuş yüzünle çok uyumlu bir renk olmuş ten rengine gitmiş sıcak bir renk çoook beğendim cnm güle güle kullan :nazar:

evet oldukca sıcak bı renk oldu koyu kahveden sonra canım kaslarımda sımsıyahtı onlarıda actırdım baya bı yumusadı yuz hatlarım

kızlar bugun sacımızı boyamaya kankımle gıttık onunknıde gostermek ıstedım ornek olsun dıye

Eklentiler

• $DSC04545.jpg
    $DSC04545.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 113
Back