Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar saçımla ilgili yardım istiyorummm....

ezomr

Pilates & Self Care ❣️
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
199
4
318
İstanbul
kızlar saçım şu anda çok koyu olmayan normal bir kahve. tenim de beyaz. ve saç rengimi değiştirmek istiyorum ama ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum, ve acil değişiklik istiyorum. kendim evde boyadım mı çok cesaretsizim hep aynı tonları kullanıyorum hiçbişey değişmiyo. eşim illa siyah istiyor ama bana çok sert geliyor yüzüm ruh gibi kalıyor. açık renklere de karşı deil ama hangi resimi göstersem hepsine kötü diyor napçağımı şaşırdım yaw, bi yardım eli bekliyorum bilgili bayanlardan:) (resimli tercihimdir çnk hiç anlamam isimlerinden) bi de tabi evde yapmak istesem hangi boya?

canım zaten şu an biraz koyu renge boyalıysa evde kendin açık bir renk elde edemezsin. ama ben siyah yerine koyu kestaneyi tercih ederim mesela, siyahı ben de sevmem nedense.

lorealin buzul kahvesini deneyebilirsin çok hoş birk renk. ya da loreal casting çikolata karamel.

bu renkler çok güzel. bi bak netten.

dediklerin çok güzeller aslında ama hep bu tarz boyuyorum zaten 1 ay sora da açılıyo eski haline geri geliyo, boyattığımın ertesi günü kimse anlamıyo bu tarz boyattım mı. ben farklı olsun biraz belirgin olsun istiyorum. bi ara bakıra boyattım o çok güzel oldu ama dayanıklılık 2 hafta bile sürmedi. ben en azından 1,5 ay kalsın isterim.
acaba diyorum bi sarı renge boyatsam ne renk çıkar? tam sarı çıkmayacağı kesin. hafif bi bal köpüğü mü çıkar acaba?

evet bal tonları açık kahveler içerisinde pek kızıllık olmayan kahveler hoş olur,fotoğraf eklemeniz mümkünse şayet daha çok ve doğru yorum gelecektir göz rengi kaş rengi bunların hepsi önemli

Eklentiler

• $3ZM6ACAF9A7GZCAK2YTYICAT11K7KCA5QPZO3CAI4F4CUCADAA3SMCA2LC3FVCAE8FT3QCAXG1U9JCAPACE7ZCA89X3FACA8.jpg
    3,2 KB · Görüntüleme: 71
  • $BF8IACASG1HADCA7Y4VA8CALOT6WACA3U9S6ACAGVNURXCAMIXR91CA1VPUF1CABOZPILCAD5ID0NCA569MYCCAGK1IHZCAH.jpg
    2,8 KB · Görüntüleme: 76
  • $images.jpg
    2,4 KB · Görüntüleme: 71
  • $TKJCUCAZQUBBECACO6F34CAQERZT3CALZ7PQECAYAMH8BCAHVARN2CAU6LQXQCAFPQQ47CAII52ABCA2UB5YWCA3KSV2JCA2.jpg
    3 KB · Görüntüleme: 92
evet de şu an fotoğraf koyma yetkim var mı bilmiyorum, üstelik varsa da nasıl resim konulur onu da bilmiyorum. ama saçlarım şu anda karakteristik doğal kahve, kaşlarım da öyle. beyaz tenli kahverengi gözlüyüm. saçımda boya var fakat bakırı koyultmak için kendi rengine boyatmıştım bir kaç kere. Uzun zamandır da boyanmadı. ne renge karar versem eşim sürekli o kötü bu kötü diyor ve hevesimi kaçırıyor. o yüzden çok kararsız kaldım ben de. anlar da bu tarz şeylerden zevkine de çok güvenirim, ama bu saç konusunda gönlünü edemedim. ben de zaten tam kararsız tutturdu da siyah siyah diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…