• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar saçımızı boyadığımız boyayı kaşımıza sürsek olur mu?

kutu üzerinde kesinlikle yapmamak gerektiği yazıyor.

yine de her şeyi göze alıp yapacaksan 2 dakikada yeterince rengi değişir.
 
ben bir kere palette radiance'ın kızıl açıcılı boyalarından biriyle saçımı boyarken kaşıma da sürmüştüm.ne kadar tuttuğumu tam hatırlamıyorum ama en fazla 5 dakika durmuştur.baya kızıla dönmüştü kaşlarım ve normalde simsiyahtır.boyaların üzerinde kesinlikle kaşa sürmeyin diyor ben bir kerelik bir zararını görmedim ama zararlı olabilir.illa süreceksen dikkat et gözüne falan akmasın sakın.
 
ben de kullanıyorum,, saçlarımda palette in tarçın bakırını kullanıyorum,, kaşlarım simsiyah olduğu için ona da saç boyam da azıcık sürüp 5 dakika bekletip siliyorum.. daha doğrusu saç boyanla alakalı ne kadar bekleteceğin, ara ara silip kontrol et,, tam istediğin renk olmadıysa bir daha sür mesela.. bir zararı olacağını sanmıyorum gözüne veya tenine değdirmediğin sürece.. kaşların çabuk dökülen cinsten, sağlıksız ve hassassa kullanma tabii belki zararı dokunabilir.
 
Back