• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kızlar saçımı kestirsem mi bi baksanız ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

them_at

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
192
32
118
Ankara
................................

bu fotoğrafları silemyo muyum ben ?

Eklentiler

• $DSCF7561.JPG
    $DSCF7561.JPG
    120,6 KB · Görüntüleme: 315
  • $jjj (9).jpg
    $jjj (9).jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 170
Son düzenleme:
$kısa-bob-saç-modelleri-rihanna.jpg

bence saçını böyle kestir (bob modeli) ve koyu bi renge boyat,aylarca da dokunma öyle kalsın,kendini toplasın,arada doğal bakım-maske fln da uygula. balköpüğü rengi de yıpratır çünkü :52:

İnan onu da bilmiyorum, bi an geliyo evt ya kestircem değişklik olur dyorum bi an geliyo kızım deli misin kıyma saçlarına zatn zor uzuyo dyo :D Teşekkür ederim bu arada, umarım sağlıklı bi karar veririm :)

Bob modelini saçında kullanmam imkansız.
Çünkü senin saçların kıvırcığa yakın, tam olarak dalgalı değil.
Ve saçlarında kat var.
Bob modeli için düz ve katsız bir saça sahip olman gerekli.
Ben saçlarının uçlarını temizlettir ve bakım yap derim.
Biraz saçların uzadıktan sonra kestirmen daha mantıklı.

evt sürekli fön çektrmem lazm o model için, benm şöyle fönsüz doğal halinde gdecek bi modele ihtiyacm var kestirsem bile...

benim saçımda senin şimdiki saçının 6-7 cm uzun hali (rengi doğal), dalgalı saça katlı kesim iyi oluyo, bence kendi modelinden şaşma biraz kısalttır.

Sea color, ama altı koyu olursa morumsu bişe çıkabilir bayağı pembeydi benm saçım bunu onun üstüne boyadım böyle bi renk çıktı :)

bence sakın kestirme dalgalı saçta kısa saç modelleri hiç güxel durmuyo hindi gibi kabarıyo bende kestirmiştim bikaç yıl önce çok pişman olmustum en güzeli uzun saç dalagalı saçta sadece uçlarında biraz kestir yada en fazla omuzlarında olsun aslan bası falan diyolarya öyle hele kat hiç attırma çok kötü oluyo dalgalı saçta:19:

Back