Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar saçıma bi bakar mısınız?

ultraslan_nur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
357
2
118
İstanbul
:18:selam kızlar ben gecen hafta kuafore gıdıp ana rengı olan sacımı rofle yaptırmıstım boyle sonra bu renk ıcıme sınmedı sarıları fazla geldı sankı yaslı gıbı gosterdı gıdıp sarıları koyulastırmasını soyledım kuaforume oda boyle oldu rengimi begenıldı bende rofleden daha cok begendım ama ben sımdı sıyaha boyatmak ıstıyorum tam sıyaha yanı sıze sorum şu sıyaha boyatırsam tam kapanır sımsıyah olurmu yoksa yıkandıkca rengı acılır mı? birde siyah boyada tavsıye ettıgınız var mı evde kendım boyamak ııstıyorum becerebılırmıyım ?:44:

güzel olmuş işte..ben bayıldım son renge

siyan sert bir ifade verir yüze her zaman..ve siyantan dönülmesi de çok zordur...siyaha boyadıktan sonra yıllarca siyah kullandım.
kuafiörde açtırdım saçımı sonra kumral yaptırdım..ama saçları siyahtan açmak da saçı çok yıpratıyor.

katılıyorum böylede güzel çok istiyosan boya yoksa boyama bide siyah çok yapay durabilir yapıcaksan koyu kahve yap siyah gibi zaten ama bak çok istiyosan yapki pişman olma

siyahı evde boyayabilirsin bence. ben palette deluxe ile boyamıştım mavi siyaha 4-5 ayda tamamen aktı, alttaki turunculuklar ortaya çıktı. hiç bir renk akmaz bende siyahın o derece akmasına şaşırmıştım.

bence saç rengin çok yakışmış siyah yapma derim bu renk yüzünü yumuşak göstermiş

Bence de siyah yapma çok güzel bir renk yakalamısın kullan sıkılana kadar
Siyahtan dönüş zor oluyor ve çok sert gösteriyor insanı

Saç rengin harika hemde yakışmış değiştirme,siyah yapmak zaten çok kolay alır bir kutu boyar çıkarsın ama bu rengi yakalamak kolay değil.. siyah yaptıktan sonra pişman olursan geri dönüşünde zor.

Bence bu renk ilk yaptığın renkten daha güzel olmuş.Çok yakışmış yüzüne bence kullan bozma saçının rengini zaten yaz geliyor sıcak tonlar sacta yazın daha bir güzel duruyor.Bence siyah yapma derim.

kızlar tesekkur ederım sanırım hepmınız aynı dusuncedesınız sacım yıkandıkca daha tatlı bı renk aldı sanırım sıyahtan vazgectım:) zaten bu kararsızlıgım oıldurucek benı

kızlar tesekkur ederım sanırım hepmınız aynı dusuncedesınız sacım yıkandıkca daha tatlı bı renk aldı sanırım sıyahtan vazgectım:) zaten bu kararsızlıgım oıldurucek benı

Doğru kararı vermişsin canım, en azından şimdilik dokunma, ki ben siyah saç aşığı bir insan olarak bunları söylüyorum.. saç rengin geçekten güzel

Doğru kararı vermişsin canım, en azından şimdilik dokunma, ki ben siyah saç aşığı bir insan olarak bunları söylüyorum.. saç rengin geçekten güzel

sagol canım yaa bende sıyah sac hep apayrı bı yerde benım ıcın ama boyle arada sarı yap dıo ıcımdekı seytan yapıyorum yapıncada sıyah yapım dıyorum karmasık kadın ru halı işte bız kadınlar sacımızla basımız dertde:)

hahah çok iyi biliyorum o ruh hallerini,aynen katılıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…