• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sacım nasıl olmuş(resımlı)

ben beğendim çok doğal duruyor
kaş renginle yanı nerdeyse
gerçi karamel halini bilmiyorum ama olsun
güle güle kullan

Bende beğendim çok yakışmış ama yüzünüzde makyaj var,gözlerdede var dudaklarınızda da var neden yok diyorsunuz,yoksa ben mi yanlış görüyorum

hayır cnm benım yok ruj zaten surmem esımde 2 gundur evde yoktu o nu bensaat gecenın bı vaktı cektım suslenmemı gerektırecek bışı yoktu yanı dogalım

süper olmuş, ben çok beğendim. koyu renk her zaman favorimdira.s ayrıca hiç makyaj yapmayın bile bence doğal güzelliğiniz çok hoş

sacin cok hos olmus..bende senin gibi beyaz tenliyim..ama bir türlü koyu renge cesaret edemedim..ama sana cok yakismis..bende yapmayi düsünüyorum..genelde daha acik renkler tercih etttim bu zamana kadar..bir degisiklik yapmak istiyorum bu yaz..beni cesaretlendirdin :))...belki birazda solariuma gidip sacrengimle ten rengimi denk tutabilirim..

sacin cok hos olmus..bende senin gibi beyaz tenliyim..ama bir türlü koyu renge cesaret edemedim..ama sana cok yakismis..bende yapmayi düsünüyorum..genelde daha acik renkler tercih etttim bu zamana kadar..bir degisiklik yapmak istiyorum bu yaz..beni cesaretlendirdin :))...belki birazda solariuma gidip sacrengimle ten rengimi denk tutabilirim..

cnm ben beyaz tenlı degıl bugday tenlıyım koyu sac benı beyaz gösterdı

Back