• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler kızlar saç şekillendirici seti hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
selam kızlar resimde görülen rowenta CF4012 Elite Saç Sekillendirme setini almayı düşünüyorum.Sizce nasıl bir ürün ve daha iyisi var mı. sositososito tek parça değilde, set halinde olsun istiyorum.Sizler hangi ürünü kullanıyorsunuz.Hangi ürürnü tavsiye edersiniz.Zahmet olmaz ise bana yardımcı olur musunuz ? vereliniortak

Eklentiler

• $009483b.jpg
    $009483b.jpg
    4,8 KB · Görüntüleme: 151
bu set ben de var
içlerinde en kullanışlı olan üstten 4.sü.
düzleştirici başlığı dısındakiler güzel
ama düzleştirme için ise agırlıklı olarak güzel değil
ama dalgalı yapmak için güzel bir set opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım ilgin için kaydirigubbakcemile3. zaten ayrı düzleştiricim var arçelik marka. memnunun ondan bunu seçmemim sebebi ise dalgalı ve tost yapmak için. umarım bende alınca memnun kalırım ama şimdi araştırıken braun hava akımlı seti gördüm onu da düşünmeye başladım. acaba hangisi iyi.bir kere alınıyor en işe yarar olanını almak gerekir:3:

Valla ben kullanmıyorum ama bayyıldım! Bende de Bosch marka maşa var alalı henüz 2 ay falan oldu memnunum ama keşke bunu görseymişim ve alsaymışım. Başlıkları çok hoşuma gitti, bence bunu alırsan pişman olmazsız =)

düzleştirici amacıyla alma bunu maşaları çok kötü değil ama şu etrafına bişey sarılı maşa var ya onun hiç bir farkı yok kalın maşasıda pek tutmuyor şu ezilmiş gibi olanın nası yapıldığını hala çözemedim tarak gibi aparatında normal maşası gayet iyi ama maşaları metal olduğu için saçını çok yıpratabilir tost hakkında bi fikir geliştirmedim bir de çok geç ısınıyorlar

düzleştirici amacıyla alma bunu maşaları çok kötü değil ama şu etrafına bişey sarılı maşa var ya onun hiç bir farkı yok kalın maşasıda pek tutmuyor şu ezilmiş gibi olanın nası yapıldığını hala çözemedim tarak gibi aparatında normal maşası gayet iyi ama maşaları metal olduğu için saçını çok yıpratabilir tost hakkında bi fikir geliştirmedim bir de çok geç ısınıyorlar

canım çok teşekkür ederm beni uyardığın için.Alsaymışım eğer boşuna para vereckmişim demek.İyi ki acele edip almamış.Para verdiğimiz şey işe yarasın öyle demi.Zaten başka modellere de baktım.Braunun hava akımlı modelini görğm 3 aparat vardı.Güzel benziyor ama........Aceleye gelmez bu işler.İyice araştırıp öyle almak lazım.

sakın alma derim 4 yıl önce aldım ve hala çözemedim saçı yoluyo düzleştirmiyo hiç bi işe yaramıo. aldığıma o kadar pişmanım ki:((

ben 4 yıldır kullanıyorum, en çok yatsı maşasını kullanıyorum ve çok memnunum, geniş dalga yapıyor.

düzleştiricisi iyi değil, ama tost yapan kısmı iyi.

en kalın maşa, benim saçımda tutumuyor. ama kalın telli ve uzun saçın varsa güzel oluyor.
sarmal maşası ince sık dalga yapıyor.

ayrıca, fişe takar takmaz ısınıyor.

Back