Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar Saç Rengim ve Elde Etmek İstediğim Saç Rengi (Resimli)

denizimsii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
171
2
0
İzmir
Ben saçımı boyamak istiyorum bu saçı hemen hemen 2 yıldır kullanıyorum ve biraz değişiklik olsun istiyorum. Ama kızıllık yerine dore seviyorum daha doğal duruyor çünkü.

Kendi saçım ;

İstediğim renk ve ben bunu nasıl elde edebilirim. Kuaförüm 120tl istedi bu renk için çok fazla geldi.
Bu yüzden kendim elde etmek istiyorum.

Eki Görüntüle 375958

nasıl olur bilmem ama kendin yaparsan yakarsın saçı daha uygun yerler vardır ben röfleye 80 tl verdim resmen kazıklamış çokta kötü yaptı
ne kesim ne bakım vs araştır birazdaha

Kendi sac rengine bayildim, tam istedigim dore sari. Nasil elde ettigini paylasabilir misin?
Istedigin sac rengini küllü sariyla elde edebilirsin ama iyi bir marka tercih et, yesillenme olmasin. Igora, koleston perfect, nevacolor, exicolor gibi tüp boyalari tavsiye ederim.

Saçın oldukça güzel bir karamel tonu.
İstediğinde bebek sarısı ama ışıklar felan var, kendin yapamazsın bence.
Ama genede 120 tl fazla.

ana renk küllü sarı ile aralara bebek sarısı ile röfle yapılmış gibi ama elde etmekn için sadece küllü sarı yetmez aralara bebek sarısını tutturman da biraz zor yeşillenmeler yansımalar için bişeyler karıştırman lazım yukarda arkadaş demiş kuaförde abartmış bu arada 120 tl yuhh ayrıca bebek sarısını da her kuaför tutturamaz yani çiğ durmaması lazım

Son düzenleme:
arkadaşlar lütfen yardım edin kuaföde saçımı açamıom çok pahalı sarı istiom ama bi türlü olmuyo ben saçlarımım ince ve güçsüz olduğunu düşünüodum ama bir buçuk ay içinde nerdeyse 3 kere saçımı sarı tonlarında boyadım ve yanmadı hiç... yoğun renk açıcılarını kullansam açarmı acaba ve saçlarım artık yeter deyip iflas edermi acaba :S:S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…