kizlar roll on koltukaltinda leke koyulasma yapiyormus

Ben cok terlerim ama o igrenc seyleri vucuduma surmem kokusu guzel olabilir ama butun kozmetik urunleri zararli bunu bilirim. sagligim daha onemli. Hem terliyorum da hemen les gibi kokmuyorim ki bayagi zaman koltuk altlarini yikamasam kokar tabi ama sık sık yikarim ben ozellikle evden cikarken.sudan iyisi ve temizi yok

Son düzenleme:
ter kokusu için şiddetle deotak öneririm.
yorumlarını okuyun netten zaten mutlaka denemek isticeksinizdir. ben sürekli yedekliyorum bi köşeye
krem şeklinde olanı banyodan sonra bezelye tanesi kadar koltukaltına yediriyosunuz 3 gün koku falan yok
teri önlemiyor sadece kokuyu önlüyor bu yüzden sağlıksız falan diye düşünmeyin
bana göre mucizevi bişii
ayrıca renk değişimi sadece roll on nedeniyle olmuyor sir agdadan jiletten falanda olabiliyor

Ben lady speed stick kullaniorum eskiden jeldi simdi pudrali olani hivbir kararma yok hatta pudralidan sonra dahada açıldı rengi:-D valla ben cok terleyen biriyim elim ayagim koltuk altim kullanmazsam catlarim heralde:-D

Dustan sonra yasemin yagi suruyorum ne kadar terlersem terleyim hic koku olmuyor arada yasemin kokusu geliyor cok hosuma gidiyor :) kesinlikle deneyin deodoranta falan hic gerek yok

)))evet zararli bicok kozmetik urun ama bende zaten eyvaahh kokusduuumm diye konu acmadim ki benim sorunum koltukaltinda koyulasma ve doktorumun buna sebep roll on demesi.ama ter toksin icerir ve bir cok bakteri barindirir kimide az koku yapar kimide cok onemli olan temiz ve bakimli olmamiz tabiki.siz cok terliyorum dediniz kokmasa bile bluzun koltukaltlari ter olma ihtimali var ve bu cok rahatsizedici bir durum

Dustan sonra yasemin yagi suruyorum ne kadar terlersem terleyim hic koku olmuyor arada yasemin kokusu geliyor cok hosuma gidiyor :) kesinlikle deneyin deodoranta falan hic gerek yok
))ne guzel dogal bir yontem bulmussunuz.benim sorunum aslinda koyulasma bunu yapmayan zararsiz urun ariyorumm((

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet rahatsiz de peki terlemenin engellenmesi zararli degil mi doktor bununla ilgili bisey soyledi mi reklamlarda bu tur urunler gorunce hep bunu merak ederdim

Evet rahatsiz de peki terlemenin engellenmesi zararli degil mi doktor bununla ilgili bisey soyledi mi reklamlarda bu tur urunler gorunce hep bunu merak ederdim
onu sormadim roll on kesin zararli dedi koyulasma sebebi olarak belirtdi vurguladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…