Sprey deo..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Peki hangi markaninkini tavsiye edersiniz??
Canım nivea ve 8x4 te hiç sıkıntı yaşamıyorum ne koku ağırlığı nede lekelenme görmedm ki ben 13 yaşımdan beri kullanırım.özellikle 8x4ün pudrasızları tişörtlerime bile geçmez o kadar iyi.. :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sadece sprey ve deodorant kullanıyorum tatlım bu konuda rexona çok iyi
karbonatlı suyla roll-on yapıyor bazıları , ben de özeniyorum ne güzel doğal olsun diye ama üşengeçim
onun yerine içerisinde aluminyum, praben ve kanserojen içermeyen roll-on kullanıyorum, bence etkisi vardır onunda, hiç öyle rengi koyu değil
Ne guzel.markasi nedir acaba kullandiginiz roll on aynen kanserojen olduklari icinde cekiniyorum acikcasi.
Burada bir konuda daha yazmıştım ben mineral taş kullanıyorum, gratisten almıştım büyük boyu 14.90 ben seyahat boylarından kullanıyorum 5.90 TLye aldım 6 aydır kullanıyodum yeni bitti düşünün yani çok ekonomik, terlemeyi değil ama ter kokusunu kesinlikle engelliyor, ben cok memnunum bittikce alıyorum. Ayrıca içinde aluminyum yok ter bezlerini tıkamadığı için de sağlıklı.. Aman diyim üzerinde 48h yazan roll onlardan kullanmayın ter bezlerini tıkayarak terlemeyi engellediği için cok sağlıksız bence.. Dediğim gibi crystal body deodorant stick adı kullandıgım ürünün, parabensiz kokusuz ve ben cok memnun kaldım ter kokusunu engellıyor.
Cok fazla terleyen bi bayan degilim ama yinede evden cikdigim zaman mutlaka roll on kullaniyorum ama koltukaltlarimda koyulasma var gecen cildiye uzmanina gorundum roll on kullaniyormusun dedi evet dedim kullanmamami tavsiye etdi peki kullanmazsak nasil hangi yontemle onlem alicaz terlemeye karsi kullandiginiz uyguladiginiz yontemleri payrasirsaniz cok sevinirim simdiden tesekkurler
doktor krem vs. bişey yazdı mı peki :26:
Ya bende diyordum neden bu kararma..su gratisteki cristal body deodorant stick denemek lazim.!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de yazacaktım onu. crystal deodorant. tuz yapısında birşey ve doğal. kanserojen ve sağlığa zararlı hiç bir madde içermiyor ve ter kokusunu kesiyo resmen. muslukta ıslatıp öyle uygulanıyor. bazen günde 2 kez de uygulanabilir. süper birşey tavsiye ediyorum ben de
Burada bir konuda daha yazmıştım ben mineral taş kullanıyorum, gratisten almıştım büyük boyu 14.90 ben seyahat boylarından kullanıyorum 5.90 TLye aldım 6 aydır kullanıyodum yeni bitti düşünün yani çok ekonomik, terlemeyi değil ama ter kokusunu kesinlikle engelliyor, ben cok memnunum bittikce alıyorum. Ayrıca içinde aluminyum yok ter bezlerini tıkamadığı için de sağlıklı.. Aman diyim üzerinde 48h yazan roll onlardan kullanmayın ter bezlerini tıkayarak terlemeyi engellediği için cok sağlıksız bence.. Dediğim gibi crystal body deodorant stick adı kullandıgım ürünün, parabensiz kokusuz ve ben cok memnun kaldım ter kokusunu engellıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?