• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar resime bakabilirmisiniz bebegımde skalyozmu var

Dudu kusu

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
356
1
149
103
25
Merhaba arkadaslar bebegımde hıcbır sorun yoktu bugun havalar sıcak olunca farkettim hemen doktordan ramdevu aldım ama ıcım ıcımı kemırıyor bu skalyozmu cok uzgunum 9 aylık

Eklentiler

• DA84B4CA-7D98-4035-8F3C-CDD69DB134AB.jpeg
    DA84B4CA-7D98-4035-8F3C-CDD69DB134AB.jpeg
    140,1 KB · Görüntüleme: 219
  • DC61E70B-E8FD-4240-AC72-C03F37FFAB8B.jpeg
    DC61E70B-E8FD-4240-AC72-C03F37FFAB8B.jpeg
    148,8 KB · Görüntüleme: 167
  • 44AB868D-9C47-4FA6-AE78-A5969C0EA9C1.jpeg
    44AB868D-9C47-4FA6-AE78-A5969C0EA9C1.jpeg
    126,4 KB · Görüntüleme: 178
Buradan var demek yanlış olur
Duruş şeklinden dolayı böyle gözüküyor olabilir hafif sağa eğimli .
Umarım birşeyi yoktur skolyoz olan çoğu kişi ileri derece olmadığı sürece ameliyatsız sadece korse veya fizik tedavi ile iyilesebiliyor .

Merhaba arkadaslar bebegımde hıcbır sorun yoktu bugun havalar sıcak olunca farkettim hemen doktordan ramdevu aldım ama ıcım ıcımı kemırıyor bu skalyozmu cok uzgunum 9 aylık
omurgasını parmagınla takıp ettıgınde egrılık mı farkettın yoksa egrı de durabılır otururken mınıcık o daha denge ıcın bı tarafına yonelıyordur :)

Buradan var demek yanlış olur
Duruş şeklinden dolayı böyle gözüküyor olabilir hafif sağa eğimli .
Umarım birşeyi yoktur skolyoz olan çoğu kişi ileri derece olmadığı sürece ameliyatsız sadece korse veya fizik tedavi ile iyilesebiliyor .
Cok tesekkur ederım ıcım rahatladı aslında soyle anlatayım benım esın cok uzun boylu ve zayıftı ılk evlendıgımızde cok egrı duruyordu genetık olabılırmı dıye düşünüyorum annesı ablasındada egrılık var esım askerden sonra duzeldı suanda hocbısey yok acaba dedım bebegımde onamı benzedı amelyat olut dıye cok korktum

omurgasını parmagınla takıp ettıgınde egrılık mı farkettın yoksa egrı de durabılır otururken mınıcık o daha denge ıcın bı tarafına yonelıyordur :)
Ya aslında ılk olarak kurek kemıgının sag tarfı daha cıkık ve goçük fazla o yuzden dıkkatımı cektı

Doktor değilim ama bana skolyoz gibi gelmedi. Hem skolyoz olsabile erken yaşta (ergenlik öncesinde) korse ile çok kolay düzeltiyorlar diye biliyorum. Bir de küçük çocuklarda kol çıkması çok sık oluyor , öyle bir şey olmuş olabilir mi ters bir hareket ile filan? Öyle bir durum var ise Skolyozdan daha kolaydır diye düşünüyorum tedavisini. Yeter ki geç kalmayın

Doktor değilim ama bana skolyoz gibi gelmedi. Hem skolyoz olsabile erken yaşta (ergenlik öncesinde) korse ile çok kolay düzeltiyorlar diye biliyorum. Bir de küçük çocuklarda kol çıkması çok sık oluyor , öyle bir şey olmuş olabilir mi ters bir hareket ile filan? Öyle bir durum var ise Skolyozdan daha kolaydır diye düşünüyorum tedavisini. Yeter ki geç kalmayın
Allahtan fatkettım olabılır babası hep kollarından tutup kaldırırdı yapma desem bıle oda aklıma geldı ınsallah kotu bısey yoktur salı gunu ramdevumuz ıcımı bırazda olsa rahatlattınız sagolun

Back