Kontakt Lens kızlar renklı numaralı lens daha mı kalın durur?

dernnky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
204
0
kızlar ben yıllardır seffaf numaralı lens kullanıyorum ,sımdı bı de adore lerı denemek ıstıyorum ama daha mı kalın olur cok mu bombelı durur hıcbı fıkrım yok..

en incesi bile şeffafa göre daha kalın durur gayet tabii. çünkü renklilerde bi de renk katmanı var sonuçta cnm

kesinlikle katilmiyorum yillardir numarali renkli ve saffaf lens kkullaniyourm renkli lensi tavsiye ederim seffaftan daha ince yapisi var yokmus gibi ama seffaf lens daha kalin hatta bayagi kalin (elegance kullnmistim ben ) renkli olarak fresh look kullaniyorum kesinlikle tavsiye ederim cok ince yapilari var

hanı renklı lenslerın kendıne ozgu bı bombesı var ztn yandan bakıldıgında ben burdayım dıyor,bende yıllardr seffaf lens kullanıyorum ama kızlardan ozendım bı de renklı 3 aylık deneyım dıyorum.karar veremıyorum daha da bombelı durursa diye??
nurakan ben yıllardr focus kullanırım kı gozlerımde 5 numara ama hıc varlgnı bıle hıssetmedım seffaf lensın

kesinlikle katilmiyorum yillardir numarali renkli ve saffaf lens kkullaniyourm renkli lensi tavsiye ederim seffaftan daha ince yapisi var yokmus gibi ama seffaf lens daha kalin hatta bayagi kalin (elegance kullnmistim ben ) renkli olarak fresh look kullaniyorum kesinlikle tavsiye ederim cok ince yapilari var

canım daha kaliteli bir şeffaf lens kullansan farkı anlarsın. soğan zarı gibi olan var nerdeyse :) ya da kaliteyi geçtim elegance aslında iyi bir marka fakat senin göz yapına uyum sağlamamıştır yeteri kadar. normalde lenslerin renkli olsun şeffaf olsun doktor tarafından sana uyumu test edilip verilmesi gerekir. testte kastım da. takılıyor gözüne lens bir yarım saat bekliyorsun. denenmeden alınan lenslerde bu problemin yaşanması çok olası birşey.

bende freshlooklar hiç doğal durmuyor mesela. bildiğin bombe yapıyor balık gözü gibi de kötü bakıyorum. tüm renklerini de denedim; mavi yeşil gri bal rengi hiçbiri iyi durmadı. b&l ları da önermem. şeffaf purevisionı iyi bir tek. gece araba kullanırken normalde bende göz sulanması net görememe oluyordu purevisionla öyle bir sorunum olmuyor; fakat renkli lenslerini kötü buluyorum. ve bir de şöyle bir gerçek var şeffaf lens kendi gözün gibidir her zaman. renkli lenslerde hiçbir zaman o rahatlığı yakalayamazsın. göz bebeklerin büyüyüp küçülüyor sonuçta ışığa bağlı olarak ve renkli lenslerde pupil boşluğu var ve sabit. renkli lens kullanmaya başladığın ilk bir kaç gün o renk gözünün önüne geliyor gibi olur. o iki üç günlük adaptasyon sürecinden sonra öyle olmaz. ama bu alıştığın için hissetmediğin bir şey sonuçta görüşün devamlı engellenmekte ve renkli lenslerde daha kısa zamanda gözün yorulur bu yüzden şeffaf her zaman daha iyi ve daha sağlıklıdır.

hanı renklı lenslerın kendıne ozgu bı bombesı var ztn yandan bakıldıgında ben burdayım dıyor,bende yıllardr seffaf lens kullanıyorum ama kızlardan ozendım bı de renklı 3 aylık deneyım dıyorum.karar veremıyorum daha da bombelı durursa diye??
nurakan ben yıllardr focus kullanırım kı gozlerımde 5 numara ama hıc varlgnı bıle hıssetmedım seffaf lensın

doğal durmasını istiyorsan yıllıklara bakıcaksın canım. 3 aylıklar ne yazık ki o kadar doğal durmuyor. ve şeffaf lensindeki konforu bekleme. sonuçta renkli lens kozmetik amaçlı kullanılan birşey.

aslında haklısın..ben seffaflarımla oldukca rahatım yok gıbıler ama kk uyesı olup forum gezınce sureklı takıntı oluyo:KK70:

aslında haklısın..ben seffaflarımla oldukca rahatım yok gıbıler ama kk uyesı olup forum gezınce sureklı takıntı oluyo:KK70:

evet devamlı yeni arayışlara giriyorsun :) aa bu da iyiymiş şunu da yapsam mı o da güzel duruyor falan :KK70:

X