Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acı kahveyle pastel sarı uyumuna bayılıyorum benKızlar acı kahverengi İspanyol paça pantolon üzerine uygun olabilecek renkler nelerdir sizce?
Mint yeşili,Kızlar acı kahverengi İspanyol paça pantolon üzerine uygun olabilecek renkler nelerdir sizce?
Kum rengi ,sütlü kahve ,bejKızlar acı kahverengi İspanyol paça pantolon üzerine uygun olabilecek renkler nelerdir sizce?
Teşekkür ederimBen anlamam ama sizin için birazcık araştırdım. Toprak tonları,siyah,beyaz,bej ve şimdi çok popüler olan bir yeşil rengi var onunla da kombinlemişler.
Bi de ekru rengi var.
HaklısınızHer renk olur. Eskidendi o renk uyumu
KesinlikleBej rengi krem rengi yada direkt beyaz hatta turuncu / portakal rengiyle patlatabilirsin koyu yeşil hatta açık pembe tonlarıda gayet güzel olur bence tabi zevk meselesi ama renkli giyinmek güzeldir enerji verir
Resimdeki elbiseyi mi diyorsunuz? Eğer oysa sağ üstteki kahverengi dehşet yakışır bence.. ekru da güzel duruyor. Ama yakın tonlar boğar..Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var elbise üzerine hangi renk daha uyumlu sizce lütfen yardımcı olurmusunuz karar veremedim elbisenin resminide attım.
Evet resimdeki elbise . Cok kararsiz kalmıştım çok teşekkür ederim gerçektenResimdeki elbiseyi mi diyorsunuz? Eğer oysa sağ üstteki kahverengi dehşet yakışır bence.. ekru da güzel duruyor. Ama yakın tonlar boğar..
Rica ederim çok şık bir elbise bayıldım valla:)Evet resimdeki elbise . Cok kararsiz kalmıştım çok teşekkür ederim gerçekten
Yaaaa beğenmenizeçok sevindim :)Rica ederim çok şık bir elbise bayıldım valla:)
Merhabalar öncelikle elbiseniz çok şık. Bence ya ekru olmalı ama hep üzerinizde durmayacak ve çıkaracaksınız aynı renk olmalı çok şık olur.Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var elbise üzerine hangi renk daha uyumlu sizce lütfen yardımcı olurmusunuz karar veremedim elbisenin resminide attım.
Çok teşekkür ederim hep üzerimde olmuyacak sadce salona gidene kadar.Merhabalar öncelikle elbiseniz çok şık. Bence ya ekru olmalı ama hep üzerinizde durmayacak ve çıkaracaksınız aynı renk olmalı çok şık olur.