Pudra, Fondöten, Kapatıcılar kizlar pudra tavsiye

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
Kizlar ben hafif esmerim genelde ten rengimi koruyorum ama bazi gunler hafif aydinlanmak istefigim oluyor :) biraz beyaz olmak icin siritmayan bi pudra istiyorum hani cildi mermer gibi yapanlar var ya. Oyle iste. Var mi tavsiyeniz

bende esmerim,geçen rimmel'in pudrasını aldım
en koyu rengini almama ragmen açık olacak diye korktum ama öyle olmadı
nemlendiricimi kapatıcımı en üstünede pudrayı sürüyorum çok doğal duruyor cildimde aydınlanıyor :KK34:

bende esmerim,geçen rimmel'in pudrasını aldım
en koyu rengini almama ragmen açık olacak diye korktum ama öyle olmadı
nemlendiricimi kapatıcımı en üstünede pudrayı sürüyorum çok doğal duruyor cildimde aydınlanıyor :KK34:

Tesekkur ederim canim cevapladigin icin
Ne kadara almistin acaba

Canim beyaz tenliyim ben .
Lise yillarinda tanistigim bir pudra olan catherine arleyi tavsiye ederim.
Fiyati 5-6 lira gibi birşey .
Çok begeniyorum ben acikcasi .
Yumusacik bir yapisi var .
Mac un transparan pudrasini kullaninca üstüne .
Mermer gibi oluyor cidden.
Onun fiyati daha yuksek tabi ama öyle aman aman yagli bir cildin yoksa gerek yok Almanya.

Canim beyaz tenliyim ben .
Lise yillarinda tanistigim bir pudra olan catherine arleyi tavsiye ederim.
Fiyati 5-6 lira gibi birşey .
Çok begeniyorum ben acikcasi .
Yumusacik bir yapisi var .
Mac un transparan pudrasini kullaninca üstüne .
Mermer gibi oluyor cidden.
Onun fiyati daha yuksek tabi ama öyle aman aman yagli bir cildin yoksa gerek yok Almanya.

Esmer hanıma catherine arley mi tavsiye ediyorsunuz?
O pudra bildigin beyaz tenliler için yaratılmış bence. Buğday tenime bile açık geliyordu.
Esmer bir hanım sürse hortlak gibi gezer büyük ihtimalle
Kendi rengine en yakın veya bi tık açığını istiyosan renk seçeneği fazla ve detaylı olan markalara bakmalısın.
Mac'i öneririm sana. Ben geçen sene almıştım daha yeni bitti. Hemen hemen her gün sürüyorum birde..

Son düzenleme:
Esmer hanıma catherine arley mi tavsiye ediyorsunuz?
O pudra bildigin beyaz tenliler için yaratılmış bence. Buğday tenime bile açık geliyordu.
Esmer bir hanım sürse hortlak gibi gezer büyük ihtimalle
Kendi rengine en yakın veya bi tık açığını istiyosan renk seçeneği fazla ve detaylı olan markalara bakmalısın.
Mac'i öneririm sana. Ben geçen sene almıştım daha yeni bitti. Hemen hemen her gün sürüyorum birde..

O pudranin bir çok numarası mevcut.
Zenci değilse konu sahibi gayet bulabilir.

O pudranin bir çok numarası mevcut.
Zenci değilse konu sahibi gayet bulabilir.

7 numarasi var diye biliyorum ve hepside surati pembe yapiyor ben tavsiye etmiyorum o pudrayi..
Almisken insan cildine onem verip daha duzgun birtane almali diye dusunuyorum. Zamaninda bende heves edip aldim ama gercekten cok yapay duruyor tende belli oluyor bide vampir gibi parliyor.

7 numarasi var diye biliyorum ve hepside surati pembe yapiyor ben tavsiye etmiyorum o pudrayi..
Almisken insan cildine onem verip daha duzgun birtane almali diye dusunuyorum. Zamaninda bende heves edip aldim ama gercekten cok yapay duruyor tende belli oluyor bide vampir gibi parliyor.

Herkesde farklı duruyor demek ki.
İyi geceler.

X