Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar KIZLAR PRP VE MEZOTERAPI YAPTIRANLAR

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
merhaba
hangi şehirde yaptırdınız?

selamlar vitaminleri acaba nerden temin ettiniz iğneyinide nerden temimmin ettinizi de söylermisiniz bravo valla size

Yaa süpersinizzzz... Ben de bunu ancak dermaroller ile yapabilirim. Cildim için 540 iğneli 0.75 alıcam. Haftada 1 uygulucam ama bunu ne kadar süre yapmak gerekiyor. Kaç ay ? Bir de hangi ürünleri kullanıyorsunuz marka olarak söylerseniz ya da mesaj atabilirseniz muhteşemm olurrrr

çok geç gördüm kusura bakmayın. evet dermaroller da etki eder. ben mezoterapiyi önce hafta 1 uyguladım. çünkü cildimin ihtiyacı öyleydi. 1- 1.5 ay her hafta aynı gün yaptım. sonra 15 günde 1 yaptım. şimdilerde ise ayda 1 yapıyorum yeterli oluyor. kullandığım malzemeleri yukarda detaylı yazımda yazmıştım. şimdi burdan kurum yada isim vermek doğru olmaz sanırım.

selamlar vitaminleri acaba nerden temin ettiniz iğneyinide nerden temimmin ettinizi de söylermisiniz bravo valla size
vitaminleri internetten bir siteden alıyorum. sizde aratırsanız bulursunuz. mezoterapi ürünler diye aratın. bir kaç site çıkıyor zaten. iğneyi de bir dr arkadaştan temin etmiştim ama insilün iğneleri var küçük ve ince uçlu onlarla da olabilir. keza onu da denemişliğim var:) zaten mezoterapi iğneleri pahalı biraz ve her kullanımda farklı iğneye para vermek masreflı olacaktır. Ben çok iyi dezenfekte edip 5-6 kez kullanmıştım ama doğru da bulmuyorum bunu. insülin iğnelerini deneyebilirsiniz.

Merhaba, benim de uzun zamandır yapmak istediğim ama cesaret edemediğimi yapmışsınız. Yazınızı görünce çok mutlu oldum:) Ben de Eczaneden vitamin ampul alıp, dermaroller sonrasında yüzüme uyguluyordum ama tabi mezolift kadar yani deriye direkt enjekte etmek kadar etkili olmuyo. İnşallah ben de yapıp buradan sonuçları yazacağım...

Tşk. ederim :) hayat şartları hepimizi mucit yaptı. keşke bu kadar pahalı olmasa da daha uzman ellerde herşeyi yaptırabilsek :)

özel msjınıza cevap yazdım..sevgiler..

Merhaba urunleri hangi siteden aldiniz bana ozelden yazarmisiniz acaba

Merhaba ben klübe yeni katıldım. Geçende Dr.uma somon dna ,saç mezoterapisi fiyatlarını sordum söylenen rakamlar dudak uçurtan cinsten. Bu arada internette gezinirken sizin yazınızı okudum. Tam da ben nasıl yaparım diye düşünüyordum. Siz hangi marka ürünü kullandınız ve ince uçlu mezoterapi iğnesini internet üzerinden mi aldınız. İnternette gördüklerim sanırım normal enjektöre takılabiliyorlar. Bu konuda yönlendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba, kullandığınızı söylediğiniz ürünleri nerelerden temin ediyorsunuz? Bununla ilgili bilgide paylaşırsanız çok sevinirim.

Canım süpersin gerçekten .. dermorollerla yapıyordum bunu bende fakat etkisi bir hafta sürüyor. Banada öZelden yazarmısın vitaminleri nereden temin ettiğini çok mutlu olurum

Tşk. ederim :) hayat şartları hepimizi mucit yaptı. keşke bu kadar pahalı olmasa da daha uzman ellerde herşeyi yaptırabilsek :)
Size ozelden mesaj attim urunleri nerden temin ettiginizi yazarsaniz cook sevinirim trsekkurler :)

ürünü aldığım site maalesef ki artık satış yapmıyor artık bende uygulayamıyorum bu yöntemi. ben size seansı yaklaşık 500-600 tl olan radyofrekanslı altın iğne tedavisini tavsiye edeyim. 1. seansımı yaptırdım ve çok iyi sonuş aldım. 3 seansa tamamlayacağım. botoks, dolgu, mezoterapi hiçbirine gerek kalmayacağını hissediyorum şuan. bu konuyu bir araştırın isterseniz. ihtiyacınız nedir tam bilmiyorum ama bu uygula aynı anda bir çok etkiyi birlikte sağlıyor. yalnız yaptıracağınız yerde mutlaka bir doktor uygulayı yapsın. çünkü bu işlemin bir frekans ayarı var. bunu doğru yapamayanlardan sonuç iyi alınmıyor gibi geldi bana.

Merhaba, altın iğneyi nerede yaptırıyorsunuz. Ben istanbuldayım, nişantaşında altın iğne için seansı 2bin gibi bir rakam söylendi.

Saç için mezoterapi serumu kullandıysanız hangisini kullandınız, tavsiye eder misiniz

Merhabalar. Bana ulasabilir misiniz acaba benimde cok ihtiyacim var ve yazdiklariniz ilham, cesaret verdi gercekten tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…