- 9 Mayıs 2024
- 964
- 291
- 23
-
- Konu Sahibi Hayirligunler678
Dostinex miş adı sanırım. Gerçekten çok büyük bi sorun değil mi internette gebeliğe engel yazıyorProlaktin hormonu o dediğiniz ilaçla hemen düşüyor merak etmeyin. Çok yüksek değil demekki o yüzden yarım yarım kullan demiş doktor. Büyük bi sorun değil canınızı sıkmayın
İnşallah çok korkuyorum teşekkür ederimİlaç vermiş ya doktor, düzelecektir bir kaç aya. Hemen enseyi karartmaya gerek yok çok ciddi bir sorun değil bu
ilaçla hemen düşüyor merak etmeyin.. o ilaçtan ben de kullandım ve hemen akabinde hamile kaldım.Adetimin 3. Günü hormon testi yaptırdım bende pkos tanısı koyuldu. Bir tek prolaktin hormonu yüksek çıkmış ona da doktor aman aman bi yüksekliği yok dedi. Hafif dozlu ilaç vericem dedi. Bir kutudan 2 tane çıkıyormuş hap. Onu da hafta da bir yarım yarım atacakmışım bir ayda bitecekmiş. Bilmiyorum kızlar gebe kalmaya engelmiş bu da internette okuduğuma göre. Yine korkunç bir gün geçiriyorum var mı aynı durumu yaşayan
Pkos varmıydı sende deilaçla hemen düşüyor merak etmeyin.. o ilaçtan ben de kullandım ve hemen akabinde hamile kaldım.
Evet dostinex ben de kullandım. Gebeliğe engel olabilir de çözümü var ne güzel ilaçla hemen düşüyor. Büyük bi problem değilDostinex miş adı sanırım. Gerçekten çok büyük bi sorun değil mi internette gebeliğe engel yazıyor
hayır yoktu.Pkos varmıydı sende de
Prolaktin değeriniz kaç çıkmıştı acaba?Adetimin 3. Günü hormon testi yaptırdım bende pkos tanısı koyuldu. Bir tek prolaktin hormonu yüksek çıkmış ona da doktor aman aman bi yüksekliği yok dedi. Hafif dozlu ilaç vericem dedi. Bir kutudan 2 tane çıkıyormuş hap. Onu da hafta da bir yarım yarım atacakmışım bir ayda bitecekmiş. Bilmiyorum kızlar gebe kalmaya engelmiş bu da internette okuduğuma göre. Yine korkunç bir gün geçiriyorum var mı aynı durumu yaşayan
36 çıkmıştıProlaktin değeriniz kaç çıkmıştı acaba?
Benim değerim 31 çıktı doktor ilaç yazmadı sorun olur mu acaba36 çıkmıştı
Benim ki yazdı ve o kadar fayda etti ki şuna değerimi bilmiyorum ama adetime 10 gün kala başlardı göğüslerim patlayacak sanardım. Şimdi adetime 1 gün kala falan acıyor.Benim değerim 31 çıktı doktor ilaç yazmadı sorun olur mu acaba