- Konu Sahibi SeptembeRose
Progesteron hormonu hamilelikte önemli benim tekrarlayan gebelik kaybım vardi. Progesteron hormonun eğer düşük ise bebek tutunamayanlar. Benim ilk test yaptığımda düşüktü bu ilacı kullandığım süre zarfında yükseldi. Bebeğin rahme tutulmasından destekçi. Ben fitil seklinde kullandım. Ama kesinlikle kanamayı önlüyor diyemem benim farklı sıkıntılarım vardi bu ilacı kullandığım sure zarfında kanamam oldu ve kaybettim. Bu ilaç tamamen önlem amaçlı ama eğer önemsemeyin kullanmayalım kendimi çok suclardim ben bebegim bu kanamaya artık kalbi durmuştur dediğim halde kontrol gününe kadar bütün ilaçlarımı kullanmaya devam ettim.Kendi doktorum kullan dedi başka bir doktor da kanama varsa öneriyoruz genelde her şeye gerek yok dedi. Her doktordan farklı ses çıkıyor. Ben dün almayı kestim Bugün de bulantım oldu ama Şimdi biraz daha iyiyim Bakalım ilerleyen süreçlerde Göreceğiz ama yeniden alabilirim bir yandan bebek için her şeyi yapmak istiyorum ama bir yandan da iştahsızlık ve kötü ruh hali artınca bulantı artınca ne yapacağımı şaşırıyorum Evet bulantı giderici hap vermişti doktor bana aldım ama henüz kullanmadım zorunda kaldığım zaman kullanacağım zararı olmaz değil mi o ilacın