Kuzenimin testi kızlar bilseniz sız bılırsınıx
Bazı testler yanıltıyor maalesef burada bi çok kişide daha belirgin çizgiler çıkmasına ragmen sonuç negatif oldu belliki çok istenen bi bebek inşaAllah vardır bebiş testi tekrarlasın kuzenin yada kan testi yaptırsın daha net sonuç alırSence pozotifmi bu
evet cok ıstıyo hafif bir cızgı bile onu mutlu etmıs Valla pozotif demek istiyorumBazı testler yanıltıyor maalesef burada bi çok kişide daha belirgin çizgiler çıkmasına ragmen sonuç negatif oldu belliki çok istenen bi bebek inşaAllah vardır bebiş testi tekrarlasın kuzenin yada kan testi yaptırsın daha net sonuç alır
Umutlandırmayın bence negatif sonucu görürse çok yıkılır kan testi daha netevet cok ıstıyo hafif bir cızgı bile onu mutlu etmıs Valla pozotif demek istiyorum
Var bıtanem evet iste kan degerı daha cok dusukse demekkı oyle cıkıyodur belkı 5 10 falansaVar gibi görüyorum siyah beyaz yaptım da Eki Görüntüle 2581779
Olabilir ama kesin sonuç kan ama çok ümitlenmesin insan sonra dahada çook üzülüyorVar bıtanem evet iste kan degerı daha cok dusukse demekkı oyle cıkıyodur belkı 5 10 falansa
dogru soyluyosunuz canım en ıyı somuc kan sanırımOlabilir ama kesin sonuç kan ama çok ümitlenmesin insan sonra dahada çook üzülüyor
Ozaman daha adetin gecmemis oluyo canim yarin erken gebelik testi al tekrar yapBugun yarın canım
Yok uc gun gectı durum su 30 gunde adet olan biri 21 inci gunde yumurtlarsa gec yumurtlama oluyoOzaman daha adetin gecmemis oluyo canim yarin erken gebelik testi al tekrar yap
Tekrarlasın testiYok mu var mı bilemedim
Tamamdır varsa belirginlesir herhalde :)Tekrarlasın testi
Aynen burdaki kadınlarda ikiye bölündü tekrarlasın olursa çıkar zatenTamamdır varsa belirginlesir herhalde :)
Biri var dıyo biri yok dıyo :)) &Aynen burdaki kadınlarda ikiye bölündü tekrarlasın olursa çıkar zaten
Valla çift çizgi olsada kesin bşey denmez sonuçta çok oldu kkda boyle çift çizgi görüp kanda hç bşey olmayanBiri var dıyo biri yok dıyo :)) &
Canim 21 günün üstüne 14gün ekleyince o senin adet günün oluyo geç döllenme olamaz yumurtlamani biliyosunuz kac günde bi adet olduguna bakma.dedgim gbi hesaplaYok uc gun gectı durum su 30 gunde adet olan biri 21 inci gunde yumurtlarsa gec yumurtlama oluyo
tamam canımCanim 21 günün üstüne 14gün ekleyince o senin adet günün oluyo geç döllenme olamaz yumurtlamani biliyosunuz kac günde bi adet olduguna bakma.dedgim gbi hesapla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?