Y ygmuur16 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2024 46 7 22 Cuma 19:24 Konu Sahibi ygmuur16 #21 narintanyeri .!.: Rahatsız ediyorum ama şuanda yine hafif bahsettiğim şekilde bı akıntı geldi ama ağrı felan azaldı acilde gebelik testi yapiyorlarmi bilginiz varmı Genişletmek için tıkla... Yaparlar ama acil ağrın kanaman vs olması lazım yeni test al yap sonra sağlık ocağına git
narintanyeri .!.: Rahatsız ediyorum ama şuanda yine hafif bahsettiğim şekilde bı akıntı geldi ama ağrı felan azaldı acilde gebelik testi yapiyorlarmi bilginiz varmı Genişletmek için tıkla... Yaparlar ama acil ağrın kanaman vs olması lazım yeni test al yap sonra sağlık ocağına git
Y ygmuur16 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2024 46 7 22 Cuma 19:26 Konu Sahibi ygmuur16 #22 Hasretimm123 .!.: Artış takip edin değer 13 gün gecikmeye göre biraz düşük büyük ihtimalle baya geç yumurtladın Genişletmek için tıkla... Artışı nasıl takip edicem sağlık ocağıyla mı görüşeyim
Hasretimm123 .!.: Artış takip edin değer 13 gün gecikmeye göre biraz düşük büyük ihtimalle baya geç yumurtladın Genişletmek için tıkla... Artışı nasıl takip edicem sağlık ocağıyla mı görüşeyim
H Hasretimm123 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Şubat 2022 2.760 1.816 27 Cuma 19:27 Konu Sahibi ygmuur16 #23 ygmuur16 .!.: Artışı nasıl takip edicem sağlık ocağıyla mı görüşeyim Genişletmek için tıkla... 2 g0n sonra tekrardan kan vereceksin en az %60artış olması lazım değerde
ygmuur16 .!.: Artışı nasıl takip edicem sağlık ocağıyla mı görüşeyim Genişletmek için tıkla... 2 g0n sonra tekrardan kan vereceksin en az %60artış olması lazım değerde
Y ygmuur16 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2024 46 7 22 Cuma 20:14 Konu Sahibi ygmuur16 #24 Khomyuk .!.: Bence gidin bir kadın doğum doktoruna. Ben gecikir gecikmez idrar testi sonrası direkt kadın doğuma gittim, hiç kan vermedim. Gider gitmez de kese göründü Genişletmek için tıkla... Tamam öyle yapacağım haftaya gideceğim Hasretimm123 .!.: 2 g0n sonra tekrardan kan vereceksin en az %60artış olması lazım değerde Genişletmek için tıkla... Artış olmazsa ne oluyor
Khomyuk .!.: Bence gidin bir kadın doğum doktoruna. Ben gecikir gecikmez idrar testi sonrası direkt kadın doğuma gittim, hiç kan vermedim. Gider gitmez de kese göründü Genişletmek için tıkla... Tamam öyle yapacağım haftaya gideceğim Hasretimm123 .!.: 2 g0n sonra tekrardan kan vereceksin en az %60artış olması lazım değerde Genişletmek için tıkla... Artış olmazsa ne oluyor
Y ygmuur16 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2024 46 7 22 Cuma 20:16 Konu Sahibi ygmuur16 #25 narintanyeri .!.: İnşallah canım cevap verdiğin için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim canım
narintanyeri .!.: İnşallah canım cevap verdiğin için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim canım