Kızlar pozitifim değilmi hala inanamıyorum

Selamlar hayırlı olsun, önemli olan 2 günde bir düzenli artış, beta 1500 üstüne çıktığında doktorunuzla görüşebilirsiniz.

Öncelikle gözün aydın hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. ben birşey sormak istiyorum bugün de olmazsam adetim 7 gün geçmiş oluyor test yapmıştım 3 gün önce sabah negatif çıktı gece gölge oluşmuştu dün böyle çok çok açık kahve çok az akıntı geldi akşam da böyle bir nokta b gibi geldi ağrı var heran adet olcam ağrısı ama hala yok bugün hiç birşey yok pet var pette hiç leke yok ve çok kafama takıldı bilginiz mi varmi bende olabilir miyim

Benden kahverengi veya başka türlü bir akıntı gelmedi göğüs hassasiyeti ve regl olacakmış gibi karın çelişmemiş oluyor ara sıra benimde ilk yaptığım test gündüz negatifti eve gittim gölge oluşmuş sonra kuşkulandım 2 gün sonra tekrar yaptım daha belirgin çıkmaya başladı öyle öğrendim sende hamile olabilirsin bence

Teşekkür ederim bu arada canım
3 gün olmuş bugün bir erken gebelik testi al hemen tekrar yap

İnşallah canım cevap verdiğin için teşekkür ederim

Şuan ki değerlerle kaç haftalık bilmiyorum ozaman ne zaman gitmeliyim keseyi görmeye
Bence gidin bir kadın doğum doktoruna.
Ben gecikir gecikmez idrar testi sonrası direkt kadın doğuma gittim, hiç kan vermedim. Gider gitmez de kese göründü

Rahatsız ediyorum ama şuanda yine hafif bahsettiğim şekilde bı akıntı geldi ama ağrı felan azaldı acilde gebelik testi yapiyorlarmi bilginiz varmı

Bence gidin bir kadın doğum doktoruna.
Ben gecikir gecikmez idrar testi sonrası direkt kadın doğuma gittim, hiç kan vermedim. Gider gitmez de kese göründü
Kadın doğum doktoruyla görüştüm haftaya gelin değer yükselsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…