Kızlar polikistik

diyet yapmanı öneririm. ama diyetisyen eşlignde ,pkolularda insülin direnci old için çogu zaman kilo verim zor olabiliyor.
bu arada amh testi ne kızlar?

polikistik overde kilo vermek şart. çünkü insülin direnci nedeniyle oluşuyor.kendinize ilerde diyabetik hasta olacakmış gibi davranıp yaşantınızı değiştirmeniz gerekiyor . spor, diyet bu unsurlardan biri.

Ben her ay düzenli regl olurum hormonlarımda normal çıkıyo bana da polikistiksin denildi bende anlamadım ama hamilede kalamıyorum

Ben her ay düzenli regl olurum hormonlarımda normal çıkıyo bana da polikistiksin denildi bende anlamadım ama hamilede kalamıyorum

Duzenli regl pko degilsin demek degil.Bazilari duzenli regl olur .Mesela benimki duzensiz.Vajinal muayenede gorulmustur kistleriniz.

Bende de küçüklü büyüklü bir çok kist vardı doğum kontrol hapı kullandım geçti. Sonra tekrar çıktı. Bu sefer soğan kürü uyguladım. 5 cm olan kist yok oldu. Doktora da gittim tekrar. Kist falan yoktu. Bunlar bekarken oldu bende. Çok şiddetli adet ağrılarım oluyordu ama düzenliydi adetim. onlar geçti. Şu an bir bebeğim var 9 aylık :) ve uzun süredir kist yok

Duzenli regl pko degilsin demek degil.Bazilari duzenli regl olur .Mesela benimki duzensiz.Vajinal muayenede gorulmustur kistleriniz.
Aynen. Benim düzenliydi adetim ama pko denildi bana da. Bi süre ya....n denilen hapı kullandım. D..35 kullandım.

Evet haklısınız benim karından ultrasonla görmüştü dr ve glifor diye bi ilaç verdi ama yan etkileri çok oldu içemedim :KK43:

Bende de küçüklü büyüklü bir çok kist vardı doğum kontrol hapı kullandım geçti. Sonra tekrar çıktı. Bu sefer soğan kürü uyguladım. 5 cm olan kist yok oldu. Doktora da gittim tekrar. Kist falan yoktu. Bunlar bekarken oldu bende. Çok şiddetli adet ağrılarım oluyordu ama düzenliydi adetim. onlar geçti. Şu an bir bebeğim var 9 aylık :) ve uzun süredir kist yok
Ne güzel darısı bizlere olsun inşallah :dua:

Ben de pko luyum, gençliğimde çokkk şiddetli yaşadım, aylarca adet olmazdım, ilk oğlum 5. Yılımızda doğdu. 35 ten sonra geriledi, düzenli adet olmaya başladım, 38 de üçüzlerim doğdu. Şimdi 40 ım adetletim düzenli fakat kilom var metabolizmam yavaş. Sinir yıpratıcı bir durum. Şikayetiniz ne ise ona yönelik tedavi olun. Geçmiyor tümüyle (menopoz ne olur bilmiyorum, yazarım sizlere:))

ben pko yum 40 gunde bir adet olsam gobek atarim valla cok sanslisiniz ben yilda 3 kere adet olunca bu sene cok oldum derim kurler falan hicbiri bir ise yaramadi ne zaman stresi ustumden atiyorum ozaman hasta oluyorum

40 gunde bir oluyorsan super bende o hastaligi tasiyorum dogum yapali 15 ay oldu halen adet olmadim ilacsiz adet gormuyorum cocuk icin tedaviye basldim zaman dr um zayifla ve seker i kulanma dedi zayifladim 3. Ayi hamile kaldim ama adet halen olmadim yasamaya alismalisin oyle genetik bi hastalik

40 gunde bir oluyorsan super bende o hastaligi tasiyorum dogum yapali 15 ay oldu halen adet olmadim ilacsiz adet gormuyorum cocuk icin tedaviye basldim zaman dr um zayifla ve seker i kulanma dedi zayifladim 3. Ayi hamile kaldim ama adet halen olmadim yasamaya alismalisin oyle genetik bi hastalik

Ya hamile kalip dogum yapman bile umut isigi.Insallah bende zorlanmam bu surecte.Benimde adetlerim gelmez neredeyse ilacsiz.Bakalim tedavi vs bu islere ne zaman girisicez bebek icin.

Şuanda diyetisyene gitme imkanım yok..olduğunda gidecegim inşallah kendim deniyorum kilo vermeyi ama başarılı oldugunu söyleyemem sogan kürü söyleniyor hep mide rahatsızlığımdan yapamıyorum.genlde kırk günde hastalanıyorum ama bu ay iki ayda oldu ilerledi mı bilmiyorum tüylenme çok oluyor saç dökülmesi de bel ve gobekte toplanıyor kilolarım ilerde tüp bebek tedavisi düşünüyoruz bakalım

Birde bir yerde bu hastalıgin anne karnında beslenememekten dolayı olduğu vücudun aç kalacak düşüncesiyle sürekli vücutta stok yapmak istemesi diyor böyle bir şey duydunuz mu olabilir mi? Genetik ve çevre diye de duymuştum

Back