Kızlar polikistik

Yepyenihayat

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
482
498
18
34
Kızlar polikistik over hastalığı olan bar mı? Beler yapmalıyım? Bana tavsiyesi olanlar? Hormonlarımda sorun çıkmadı. Adet düzensizliği yaşıyordum şimdi o da geçti ama 40 günde bir oluyorum. Bana tavsiyesi olan?

Soğan kürü uygula.bitkisel.zararsız.birde inofolic combi var.şimdi doktorlar onu yazıyor polistik için.

Bana da menopoz demişti baytarin biri. Başka doktora gittim yok dedi. Ne hikmetse geldi kirmizilar. 40 günde bir olanlarda poliskistik mi olur bilmiyorum. Konuyu takipteyim

şekeri unu tuzu hayatına cok az sokucan. sebze, meyve, proteine daha cok ağırlık vericen. iyi bir dietle insülin direncini kırıcan. bu besslenme şekli ile biraz rahatlarsın.
eger bu bana uygun değil dersen doktr. doğum kontr.hapı verir muhtemelen adetrlerini klasik 28 güne çekmek için.
illaa adetlerin günü 28 olmak zorunda da değil. kimi 30 olur kimi 32-35 bunlar görülen şeylerç hamile de kalabilirsin.
yeterki içerde kist oluşmasın.

Kilolu değilim 1.73 boyum 63 kiloyum. Spora da başladım. 25 yaşındayım. Stres kaynaklı bence bendeki. İnsülin direncim bile çıkmadı. Ama kistler görüldü kist varmış 7 ay önce gitmiştim doktora. Doğum kontrol hapı yazdı kullanmadım. O Zaman'lar kiloluydum 7 kilo verdim. Yani şuan 63 kilom.

Bekarsan spor yap kilo ver ve testere dişli aslan pençesi kürü uygula.

Bana da menopoz demişti baytarin biri. Başka doktora gittim yok dedi. Ne hikmetse geldi kirmizilar. 40 günde bir olanlarda poliskistik mi olur bilmiyorum. Konuyu takipteyim
Selam canim peki amh testi yaptiracaktin o ne oldu bu arada cok sevindim bir sey cikmamasina:)

Arkadaşlarında dediği gibi ve Pko ile evlenmeden önce çok uğraşmış biri olarak soğan suyunun faydasını gördüm..

Merhabalar bende polikistik hastasıyım saç dökülmesi ve bir çok etkileri yaşıyorum bizim ikimizde de sorun oldugu için tüp bebek tedavisi göreceğiz doktor tüp bebek olacağı için bana tedavi uygulamadı kilo sorunumda var bu sendromları nasıl mücadele edebilirim önerileriniz neler ilaç mı kullanmalıyım tamamen çözüm olmadigi için uğraşmamali miyim

Ben hacemat, sülük ve bitkisel kürler (civan percemi, aslan pencesi, sogan kürü gibi) tavsiye ediyorum.. Dogum kontrol haplari filan dengeyi alt üst ediyor..
Tabii herkesin durumu farklidir, iyi huylu mu kötü huylu mu, baska bi rahatsizligin var mi, ameliyat şart mi vs bunlar onemli..

Niye kullanmadin?
Ben pkolu değilim ama benim doktorum da kist görmüştü birkaç santim ya da milimetre :) bilemedim, çok değil birkaç ay doğum kontrol hapı kullandım komple geçti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…