- 10 Mart 2016
- 482
- 498
- 18
- 34
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
şekeri unu tuzu hayatına cok az sokucan. sebze, meyve, proteine daha cok ağırlık vericen. iyi bir dietle insülin direncini kırıcan. bu besslenme şekli ile biraz rahatlarsın.Kızlar polikistik over hastalığı olan bar mı? Beler yapmalıyım? Bana tavsiyesi olanlar? Hormonlarımda sorun çıkmadı. Adet düzensizliği yaşıyordum şimdi o da geçti ama 40 günde bir oluyorum. Bana tavsiyesi olan?
Selam canim peki amh testi yaptiracaktin o ne oldu bu arada cok sevindim bir sey cikmamasina:)Bana da menopoz demişti baytarin biri. Başka doktora gittim yok dedi. Ne hikmetse geldi kirmizilar. 40 günde bir olanlarda poliskistik mi olur bilmiyorum. Konuyu takipteyim
Selam canim peki amh testi yaptiracaktin o ne oldu bu arada cok sevindim bir sey cikmamasina:)
Cok sevindim canim hadi gozun aydin darisi basima insallah:)O da temiz çıktı canim
sevindim sizin adınıza merak etmiştim sizi.Bana da menopoz demişti baytarin biri. Başka doktora gittim yok dedi. Ne hikmetse geldi kirmizilar. 40 günde bir olanlarda poliskistik mi olur bilmiyorum. Konuyu takipteyim
Cok sevindim canim hadi gozun aydin darisi basima insallah:)
Kilolu değilim 1.73 boyum 63 kiloyum. Spora da başladım. 25 yaşındayım. Stres kaynaklı bence bendeki. İnsülin direncim bile çıkmadı. Ama kistler görüldükist varmış 7 ay önce gitmiştim doktora. Doğum kontrol hapı yazdı kullanmadım. O Zaman'lar kiloluydum 7 kilo verdim. Yani şuan 63 kilom.
Tamam canim insallah haber veririm tabi:)Inşallah canım doktora gidersen bana da bildir durumunu aklimdasin :)
Ben hacemat, sülük ve bitkisel kürler (civan percemi, aslan pencesi, sogan kürü gibi) tavsiye ediyorum.. Dogum kontrol haplari filan dengeyi alt üst ediyor..Kızlar polikistik over hastalığı olan bar mı? Beler yapmalıyım? Bana tavsiyesi olanlar? Hormonlarımda sorun çıkmadı. Adet düzensizliği yaşıyordum şimdi o da geçti ama 40 günde bir oluyorum. Bana tavsiyesi olan?
Niye kullanmadin?Kilolu değilim 1.73 boyum 63 kiloyum. Spora da başladım. 25 yaşındayım. Stres kaynaklı bence bendeki. İnsülin direncim bile çıkmadı. Ama kistler görüldükist varmış 7 ay önce gitmiştim doktora. Doğum kontrol hapı yazdı kullanmadım. O Zaman'lar kiloluydum 7 kilo verdim. Yani şuan 63 kilom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?