• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kızlar pes ediyorum artık

Bu arada şunu da belirteyim .ben vit. lerden 4 ayda fayda gördüm belki siz 6 ayda görürsünüz. Çünkü vücut ilk eksiğini tamamlar sonra diğerlerine yönelir.mesela bende de 2 ayın sonunda tırnaklarımdaki beyaz lekeler gitti.
Bir de iştah problemi olanlar için iştah açmayan bi marka biliyorum ben de zaten onu kullandım

kızlar merhaba.Ben de 1 aydır bakım yapmıyorum bıraktım hepsini.Ama 5 ay kadar yapmıştım saçım daha hızlı uzuyordu.ama artık hızlı uzamıyor.Bakıyorum da herkes sıkılmış şu bakım işinden.Artık turp da kalmadı.sanırım yavaş uzamasına razı olacağım.Ya da tekrar yağ ve sinameki kürüne başlayacağım ama hiç içimden gelmiyor:47::47::47:

arkadaslarım okudum butun yorumlarınızı.bende bıkmıs durumdayım.ama yalnız degılız hıcbırımız onu farkettım...:( bu sac olayının bırazda hatta baya psikolojık oldugunu dusunyorum.sacına surdugun yaglar ıvır zıvır bı nebzeye kadar belkı etkı edıyor ama bence onlarında etkı etmesı tamamen beyın gucune dayanıyor.zaten okudugum bı yazıda saca dısarıdan surulerek uygulanan hıc bı bakımın ıse yaramadıgı,agızdan alınan vıtamın,cınko vs. bunların uzattıgını okumustum.ne kadar sacına takılırsan ,uzamıyor dersen hakıkaten o kadar az uzuyor.ama umut fakirin ekmegı ıste :) fayda gordugum ılac olmadımı oldu.onları yazdım zaten dıger sayfadav ama ınanın hergun uzun saclı kızları gorunce depresyona grmek berbat.milim milim uzamasını bekledgmz saclarımız aslında hersey demek degıl.ınsan guzel gorunmek ıstıyor havalı olmak ıstıyor ama eger bu sadece saçla olacak bıseyse olmayalım.:) benımkı erkek sacı gıbı bıde..kuafor magduruyum.bnce halınıze şükretmelısınız kızlar.emınım burada en kısa saclara sahıp benım :)

yalnız değilsin canım..
ben de kuaför mağduru ve kısacık saçlıyım maalesef :((

Back