• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kızlar pes ediyorum artık

selincks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
69
0
36
Samsun
arkadaşlar okadar uğraşmama rağmen şuan 5 aydır saçlarım 4cm uzamıs.ne denediysem ne yanıklarıma nede uzamasına bir faydası oldu evdeki bütün yağ karışımlarını bakım maskelerini çöpe atıyoryorum ve pes ediyorum artık..:43:

canım kuaförümün bana önerdiği bakım seti vardı ama biraz pahalı işe yarıyormus baya bc nin denedinmi bilmiyorum :(

arkadaşlar okadar uğraşmama rağmen şuan 5 aydır saçlarım 4cm uzamıs.ne denediysem ne yanıklarıma nede uzamasına bir faydası oldu evdeki bütün yağ karışımlarını bakım maskelerini çöpe atıyoryorum ve pes ediyorum artık..:43:

selinciks canım bir tek sen değilsin merak etme....bende herşeyi denedim..yok olmuyor..bence sende kabul et.böylece stresin biraz azalır..

benim saç bakımından sonuç alamayanlar için bir topiğim var ve buna rağmen kendim için birşey yapamadım.özellikle uzatma anlamında..

şimdi sana diyeceğim..elindeki yağları atma..
güneşli günlerde bu yağları saçına sürüp yarım saat kadar güneşte bekle..sarmana gerek yok..
istersen bunu benim topiğimdeki özel tarihlerde de yapabilirsin..
bunu yaparken beklentiyi bırak..sadece yağlarını ziyan etmemek,atmamak,değerlendirmek için yap :)

aynen cnm sana katılıyorum bendede işe yaramadı ne denediysem,kabullendim geç uzuyor saçlarım. yağlarla ugrasmakta pislikten başka bişey değil,artık saçlarımı özel günler dışında şekillendirip yıpratmıyorum evdede bol bol örüyorum en azından yıpranmadan uzatmaya calısıyorum:7:

aynen cnm sana katılıyorum bendede işe yaramadı ne denediysem,kabullendim geç uzuyor saçlarım. yağlarla ugrasmakta pislikten başka bişey değil,artık saçlarımı özel günler dışında şekillendirip yıpratmıyorum evdede bol bol örüyorum en azından yıpranmadan uzatmaya calısıyorum:7:

bende öle canım düzleştrici maşa kurutma akinesi bile kullanmıyorum artık yaa bence bu saç olayı bizde takıntı haline geldi

selinciks canım bir tek sen değilsin merak etme....bende herşeyi denedim..yok olmuyor..bence sende kabul et.böylece stresin biraz azalır..

benim saç bakımından sonuç alamayanlar için bir topiğim var ve buna rağmen kendim için birşey yapamadım.özellikle uzatma anlamında..

şimdi sana diyeceğim..elindeki yağları atma..
güneşli günlerde bu yağları saçına sürüp yarım saat kadar güneşte bekle..sarmana gerek yok..
istersen bunu benim topiğimdeki özel tarihlerde de yapabilirsin..
bunu yaparken beklentiyi bırak..sadece yağlarını ziyan etmemek,atmamak,değerlendirmek için yap :)

güneşli günde sürdüğümüzde ne yararı olacak canım saçıma pekii

canım öncelikle stres yapma ve bence saçlarındaki yanıkları önce kestir yanan saçı kestirmekten başka çare yok kendini tamir etmesi zor ama istersen bir cilt doktoruna git belki yanıklar için o birşey söyler ve benim sana önereceğim bir ilaç ilaç var daha doğrusu saç için destek diyebilirim içinde saça iyi gelen gürleştiren parlatan dökülmesini durduran saçı hızlı uzatan vitaminler var adı priorin ben kapsülünü kullanmıştım çok memnun kaldım fiyatı biraz pahalı 110 lira gerçi verdiğin paraya fazlasıyla değiyor bir de saçına kesinlikle boya fön vb. işlemler uygulama bunlar saçın en büyük düşmanın benim belime kadar gelen uzun gür parlak sağlıklı herkesin çok beğendiği saçlarım var ve ben asla saçıma işlem yapmam gidip her ay boyatmam rengini açtırmam fönü de kırk yılda bir çektirim en son yedi ay önce fön çektirdim sürekli saça işlem yaparsan daha çok üzülürsün saç bu kadar işleme kimyasal bir yere kadar dayanır

güneşli günde sürdüğümüzde ne yararı olacak canım saçıma pekii

yağları ıstıp sürmek ve sürekli sıcak tutmak gibi bir çabaya gerek kalmıyor..
ayrıca bir arkadaşımın saçlarını hep boya sanıyordum.çok parlak ve sağlıklı..dolayısıyla föne vs ye gerek duymuyor.o bahsetmişti.annesi küçükken onların saçına zeytinyağı sürüp güneşte yarım saat bekletirmiş..ve bunu saçları çok cılız olduğu için yaparmış.şimdiki durumuna bakılacak olursa kesinlikle işe yaramış..

arkadaşlar bakın dün ne oldu çok yakın bi arkadaşım oturmaya geldi bize saçlarını ekim ayında omuzlarında kestirmişti şuan belinde dedim nasıl böle uzatmayı başardın ben okadar uğraşmama rağmen başaramadım uzatmayı dedim dediki ben senin gibi uğraşmıyorum ki dedi ben de seviyorum uzun saçı ama aklıma getirmemek için kendimi oyalayacak başka şeylere veriyorum dedi hiç aklıma getirmiyorum uğraşmıyorum dedi ve saçlarını öle sık sık yıkayan biri de değil bazen 3 bazen 4 gün sonra yıkıyorum dedi inanın çok şaşırdım bir kere daha bakım felan yapmaya pes dedim

aynen katılıyorum sana canım..
aynı durumdayım ve artık saçlarımı kendi haline bıraktım..hiçbir şey işe yaramadı kasım ayından beri :43::43:

sanırım bende pes etmek üzereyim muskat-karanfil-zeytinyağı barcelino sinameki bemix sirke sarımsaklı şampuan saç maskeleri vs. hiçbiri mi işe yaramaz yaa... uygulamanın hemen ardından saçlar yumuşacık ee sonra??? peki ya uzama ayda 1 cm den 1 mm bile artmıyo gibi bazen işe yaradıklarını düşünüp hevesleniyorum ama yaramıyolar(yani bende)

sanırım bende pes etmek üzereyim muskat-karanfil-zeytinyağı barcelino sinameki bemix sirke sarımsaklı şampuan saç maskeleri vs. hiçbiri mi işe yaramaz yaa... uygulamanın hemen ardından saçlar yumuşacık ee sonra??? peki ya uzama ayda 1 cm den 1 mm bile artmıyo gibi bazen işe yaradıklarını düşünüp hevesleniyorum ama yaramıyolar(yani bende)

aynen canım eskiden hiç uğraşmazdım saçlarım hemen uzardı şimdi takıntı haline geldi saçlar küstü mü ne 5 ayda 4 cm uzamış okadar uğraşmama rağmen valla bıraktım artık ben canımhiç birşey sürmüyorum saçlarıma

arkadaslarım okudum butun yorumlarınızı.bende bıkmıs durumdayım.ama yalnız degılız hıcbırımız onu farkettım...:( bu sac olayının bırazda hatta baya psikolojık oldugunu dusunyorum.sacına surdugun yaglar ıvır zıvır bı nebzeye kadar belkı etkı edıyor ama bence onlarında etkı etmesı tamamen beyın gucune dayanıyor.zaten okudugum bı yazıda saca dısarıdan surulerek uygulanan hıc bı bakımın ıse yaramadıgı,agızdan alınan vıtamın,cınko vs. bunların uzattıgını okumustum.ne kadar sacına takılırsan ,uzamıyor dersen hakıkaten o kadar az uzuyor.ama umut fakirin ekmegı ıste :) fayda gordugum ılac olmadımı oldu.onları yazdım zaten dıger sayfadav ama ınanın hergun uzun saclı kızları gorunce depresyona grmek berbat.milim milim uzamasını bekledgmz saclarımız aslında hersey demek degıl.ınsan guzel gorunmek ıstıyor havalı olmak ıstıyor ama eger bu sadece saçla olacak bıseyse olmayalım.:) benımkı erkek sacı gıbı bıde..kuafor magduruyum.bnce halınıze şükretmelısınız kızlar.emınım burada en kısa saclara sahıp benım :)

kızlar bende şubat ayından beri yapmadıgım bakım denemedigim ilaç kalmadı sonuç ne peki 4 cm uzama.degermiydi peki bu ugraşlara degmezzzz.ayda sadece 1 cm uzadı.artık bende bıraktım bakım yapmayı.eski resimlerime baktımda ben eskiden her ay dip boya yapmaya giderdim saçlarım röfleydi ve aylık en az 2 cm uzama olurdu.hiç bakım yapmazdım.dove yogum terapi serisini kullanırdım ve saçlarım çok güzeldi.ben koaförde röfle yapınca benden sonra çok kişi gider yapardı çünkü saçlarım çok saglıklı ve uzundu.hiç ugraşmazdım bakım yapmakla aklıma bile gelmezdi uzadımı diye.şimdi birkaç yagım var onlar bitsin artık bende bakım yapmıyacam.bıktım yaaaa hergün kafamda birşeyler var evin içi herzaman yagdı mayaydı kildi sinamekiydi derken berbat kokuyordu.eşim artık kızıyordu yine ne sürdün kafana birgün kel kalacan görecen derdi.saçlarımı çok yordugumu düşünüyorum yaglar bitsin bırakacam bakım yapmayı.....

arkadaşlar kendinizi yıpratmayın. denediğim ve çok memnun kaldığım bi formülü vereyim sizlere. Komleks vitamin kullanın. size önerebileceğim bi kaç marka var özelden msj atın söyleyeyim .bunun yanında da mecitedfendi saç bakım yağını kullandım haftada 2 kez bunu uzaması için değilde sadece bakımlı görünmesi ve nemlenmesi için kullandım . ben vitamini 4 ay kullandım yağı hala kullanmaya devam ediyorum. sütyen seviyesinde olan saçlarım 4 ayda belime kadar uzadı.yani nerdeyse normalin 2 katı kadar uzadı. Ben sonucu olumlu buluyorum (ayda öyle 4-5 cm uzadı diyenlere inanmıyorum onlar cm olarak standart cm ölçülerini kastetmiyolar sanırım)

Back