Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar okadar uğraşmama rağmen şuan 5 aydır saçlarım 4cm uzamıs.ne denediysem ne yanıklarıma nede uzamasına bir faydası oldu evdeki bütün yağ karışımlarını bakım maskelerini çöpe atıyoryorum ve pes ediyorum artık..
canım kuaförümün bana önerdiği bakım seti vardı ama biraz pahalı işe yarıyormus baya bc nin denedinmi bilmiyorum
sirkeyi denedinmi yanıklara
aynen cnm sana katılıyorum bendede işe yaramadı ne denediysem,kabullendim geç uzuyor saçlarım. yağlarla ugrasmakta pislikten başka bişey değil,artık saçlarımı özel günler dışında şekillendirip yıpratmıyorum evdede bol bol örüyorum en azından yıpranmadan uzatmaya calısıyorum
selinciks canım bir tek sen değilsin merak etme....bende herşeyi denedim..yok olmuyor..bence sende kabul et.böylece stresin biraz azalır..
benim saç bakımından sonuç alamayanlar için bir topiğim var ve buna rağmen kendim için birşey yapamadım.özellikle uzatma anlamında..
şimdi sana diyeceğim..elindeki yağları atma..
güneşli günlerde bu yağları saçına sürüp yarım saat kadar güneşte bekle..sarmana gerek yok..
istersen bunu benim topiğimdeki özel tarihlerde de yapabilirsin..
bunu yaparken beklentiyi bırak..sadece yağlarını ziyan etmemek,atmamak,değerlendirmek için yap :)
arkadaşlar okadar uğraşmama rağmen şuan 5 aydır saçlarım 4cm uzamıs.ne denediysem ne yanıklarıma nede uzamasına bir faydası oldu evdeki bütün yağ karışımlarını bakım maskelerini çöpe atıyoryorum ve pes ediyorum artık..
güneşli günde sürdüğümüzde ne yararı olacak canım saçıma pekii
haklısınız suyunu çıkardık,saçta aptal oldu ilgiden
sanırım bende pes etmek üzereyim muskat-karanfil-zeytinyağı barcelino sinameki bemix sirke sarımsaklı şampuan saç maskeleri vs. hiçbiri mi işe yaramaz yaa... uygulamanın hemen ardından saçlar yumuşacık ee sonra??? peki ya uzama ayda 1 cm den 1 mm bile artmıyo gibi bazen işe yaradıklarını düşünüp hevesleniyorum ama yaramıyolar(yani bende)