Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben saçlarımı daha yeni perma yaptırdım.inşallah bi kaç güne resmin çekip koyarım.Amma onu söyleyim ki,permadan sonra benim saçlarımın rengi açık oldu. bir az rengi değişdi. Ha birde professional kuaföre gitmelisin,yoksa benim gibi 2 defe tekrar perma yaptirmalı olursun.Bu da saçlarını yıpradır.
Evet ya yaptıranlardan birkaçı en azından saçlarının fotoğraflarını koyarsa çok iyi olur.Bende fikir sahibi olmak istiyorum.
Yaptırıp pişman olanlardan olmak istemiyorum gerçi ucunda pişman olmak varsa bile yaptıracağım ama..
Canım kalın sarmıyolar genelde salar diye.Ben de kalın istedim ama tutmaz dediler, 1 ay sonra salar dediler, ince sardılar.Eğer saç jölesi ve vigo ile saçlarını dalgalandırıyosan hiç tavsiye etmem.amonyak yiyo saç sonuçta.
Canım röfleliyse bence yaptırmamalısın.Saçlarının keçe gibi olma ihtimali de var.Zaten yıpranıyo ve rengi açılıyo ki doğal saçken bile.bi de senin saçın kimyasal işlem görmüş... :/
ben saçlarımı daha yeni perma yaptırdım.inşallah bi kaç güne resmin çekip koyarım.Amma onu söyleyim ki,permadan sonra benim saçlarımın rengi açık oldu. bir az rengi değişdi. Ha birde professional kuaföre gitmelisin,yoksa benim gibi 2 defe tekrar perma yaptirmalı olursun.Bu da saçlarını yıpradır.
Canım kalın sarmıyolar genelde salar diye.Ben de kalın istedim ama tutmaz dediler, 1 ay sonra salar dediler, ince sardılar.Eğer saç jölesi ve vigo ile saçlarını dalgalandırıyosan hiç tavsiye etmem.amonyak yiyo saç sonuçta.