kızlar perde konusunda fikirlerinizi bekliyorum

irehil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2010
16
0
86
İstanbul
akadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.kızlarımın odasına perde yaptırmak istiyorum.odanın pencereleri geniş ve 2tane pencere var.odanın renklerine göre kumaş katlamalı perde, perdenin altına da stor tül düşünüyorum.yani kumaş katlamalı perde akşamları güneşlik görevi görecek.sizce nasıl olur off karar veremiyorumm.fikirlerinizi bekliyorum.

Canım güzel düşünmüşsün çok şık modeller var abes durmayacak şekilde seçim yaparsan güzel olacaktır. yada güzel bir fon perde altına stor da olabilir

Anlatmak istediğimi tam olarak bulamadım ama buna benzer bişey

Eklentiler

• $20070625004733.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Kumaş katlamalı perdeyle uğraşmak biraz zor oluyor. Hele oda darsa, perdenin altında dolap falan varsa.. Ama görüntü çok şık tabii ki. Yalnız hem stor tül hemde katlamalı perde beraber nasıl durur bilmem.. Stor tül ve normal güneşlik kullanmanız daha şık olabilir :26:

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. bende çok kararsız kaldım.perdeleri yaptığım zaman inş.paylaşıcam.pencereler L şeklinde duruyor.fon perdelerle duvarlar kapansın istemiyorum.o yüzden böyle bişey yapmayı düşündüm ama bilmiyorum nasıl olur

Canım güzel düşünmüşsün çok şık modeller var abes durmayacak şekilde seçim yaparsan güzel olacaktır. yada güzel bir fon perde altına stor da olabilir

fon perde altına stor demişsin canım ama kasdettiğin tül stormu? yoksa güneşlik amaçlı stormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…