- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Herşey olabilir canım benimde eşimden geçmişti bir kezAynen bizimki tam geçerken ilişki sırasında tekrarlayabilir doğru![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşey olabilir canım benimde eşimden geçmişti bir kezAynen bizimki tam geçerken ilişki sırasında tekrarlayabilir doğru![]()
Aynen bi de onu diyenler bitmiyo zaten. Bi de konu hakkında bilgi sahibi değilken böyle seyler duymak daha da strese sokuyo insani. Ama cok cok cok dikkat edicem artık kendime. Ilaç kullanmaktan biktim artikGerçekten artık bende bunaldım bide öyle olunca çocuk olmuyo diyenler daha çok sinir bozucu
Herşey olabilir canım benimde eşimden geçmişti bir kez
Aynen bi de onu diyenler bitmiyo zaten. Bi de konu hakkında bilgi sahibi değilken böyle seyler duymak daha da strese sokuyo insani. Ama cok cok cok dikkat edicem artık kendime. Ilaç kullanmaktan biktim artik![]()
Ben de enfeksiyon varken hamile kaldım ama malesef düşükle sonuçlandı. Ben senelerdir enfeksiyon hastasıyım kurtulamadım. En son küçük bi operasyon geçirdim enf bitti. Ama şu ikinci bebeğime hamileyim 10 haftalık oldu derken yine enf başladı. Kızılcık şerbeti içiyorum iyi geliyoİdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum 3 hafta önce yeni antibiyotik bitirmiştim 2 gün önce tekrar gittim yine enfeksiyon var dedi bu şekilde hamile kalan var mı yoksa gerçekten idrar yolu enfeksiyonu olunca hamile kalınmıyor mu ?
Çok çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda şifa bulursunuz.Evet bir arkadaşım da dış gebeliklerin ve düşüklerin cog u enfeksiyondan oluyor demişti. Peki nasıl yıllarca çektiniz çok üzüldüm. Ben 3 aydır dayanamayacak hale geldim psikolojim bozuldu artık. Kızılcık şerbetini hamileyken mi içiyorsunuz ?Ben de enfeksiyon varken hamile kaldım ama malesef düşükle sonuçlandı. Ben senelerdir enfeksiyon hastasıyım kurtulamadım. En son küçük bi operasyon geçirdim enf bitti. Ama şu ikinci bebeğime hamileyim 10 haftalık oldu derken yine enf başladı. Kızılcık şerbeti içiyorum iyi geliyo
Ben de enfeksiyon varken hamile kaldım ama malesef düşükle sonuçlandı. Ben senelerdir enfeksiyon hastasıyım kurtulamadım. En son küçük bi operasyon geçirdim enf bitti. Ama şu ikinci bebeğime hamileyim 10 haftalık oldu derken yine enf başladı. Kızılcık şerbeti içiyorum iyi geliyo
Evet hamileyken içiyorum bi zararı yok. Sormayın çok çektirdi gerçekten. Hastaneden çıkamaz oldum. Gecem gündüzüm ağlayarak geçti. 30 kutudan fazla antibiyotik kullandım. Bütün dengemi alt üst etti.Çok çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda şifa bulursunuz.Evet bir arkadaşım da dış gebeliklerin ve düşüklerin cog u enfeksiyondan oluyor demişti. Peki nasıl yıllarca çektiniz çok üzüldüm. Ben 3 aydır dayanamayacak hale geldim psikolojim bozuldu artık. Kızılcık şerbetini hamileyken mi içiyorsunuz ?
Göğüslerde hassasiyet,kokuya aşırı duyarlılık. Mide bulantım hiç olmadı benim ilk başta. Kasıklarımda batma hissi ve baş dönmesi olduPeki hamilelik belirtilerin nelerdi ?
Göğüslerde hassasiyet,kokuya aşırı duyarlılık. Mide bulantım hiç olmadı benim ilk başta. Kasıklarımda batma hissi ve baş dönmesi oldu
Adet olucakmışsın gibi ağrı oluo ztn ama. Bilemiyorum tabi. Çok kafanıza takmayın bu ay olmazsa diğer ay olur inş :)Göğüs hassasiyetim yok ama diğerleri var ancak bugün adet sancısı gibi batma var bende ya
Adet olucakmışsın gibi ağrı oluo ztn ama. Bilemiyorum tabi. Çok kafanıza takmayın bu ay olmazsa diğer ay olur inş :)
tekrar geçmiş olsun yalnız değilmişim demek ki. Ben kızılcık şerbetini de deneyecem. Ilaclar bünyemi mahvediyo adet düzenimi de. O yuzden ilaç kullanmadan gecirmek istiyorum Allahin izniyleEvet hamileyken içiyorum bi zararı yok. Sormayın çok çektirdi gerçekten. Hastaneden çıkamaz oldum. Gecem gündüzüm ağlayarak geçti. 30 kutudan fazla antibiyotik kullandım. Bütün dengemi alt üst etti.