Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım idrar yolu enfeksiyonu bende kendimi bildim bileli var hamile kalınır tabi neden kalınmasın ben hamilelik yaşadım düşük oldu fakat. Ama çevreden duyduklarıma göre düşük riski oluyormuş doktora sormak lazım elbetteİdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum 3 hafta önce yeni antibiyotik bitirmiştim 2 gün önce tekrar gittim yine enfeksiyon var dedi bu şekilde hamile kalan var mı yoksa gerçekten idrar yolu enfeksiyonu olunca hamile kalınmıyor mu ?
Merhaba canım ben de senle aynı durumdayım. 3 aydır evliyim ama olmaması bana da garip geliyo. Bugün yine doktora gittim. Enfeksiyonum nüksetmiş. Karar verdim vücudumdaki iltihap geçmeden hamilelik düşünmeyeceğim olumsuz olunca çok üzülüyorum ne kadar erken olsa bileYa 3 aylık evliyim aslında tabiki çok erken hamilelik için ama 3 ay boyunca hiç korunmadim olmaması garibime gitti o yüzden araştırma peşine düştüm kadın doğuma gittim yumurtlamamda falanda bir sıkıntı yok
Merhaba canım ben de senle aynı durumdayım. 3 aydır evliyim ama olmaması bana da garip geliyo. Bugün yine doktora gittim. Enfeksiyonum nüksetmiş. Karar verdim vücudumdaki iltihap geçmeden hamilelik düşünmeyeceğim olumsuz olunca çok üzülüyorum ne kadar erken olsa bile![]()
Canım benim tüp bebek dr. Gebelige engel değil demişti ki kaldım hamile bende enf3ksiyonliykenİdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum 3 hafta önce yeni antibiyotik bitirmiştim 2 gün önce tekrar gittim yine enfeksiyon var dedi bu şekilde hamile kalan var mı yoksa gerçekten idrar yolu enfeksiyonu olunca hamile kalınmıyor mu ?
Canım benim tüp bebek dr. Gebelige engel değil demişti ki kaldım hamile bende enf3ksiyonliyken
Çok teşekkür ederim canım ☺ valla hepiniz çok tatlısınız içimi rahatlattiniz şimdi başka kafama takılan konu için konu açacağım ☺
Ben de başladım doktor tavsiye etmişti. Ancak negatif çıkması sınır bozucu gerçekten. Iliskinin devam etmesi enfeksiyon için verilen ilaçların da etkisini azalttığı için bize de geçene kadar ilişki yok dedi doktor. O yuzden dikkat etmek lazım. Ama me kadar dikkat edersem edeyim gecmiyo sanki. Ve evlendiğimden beri böyle olunca cidden artık çok bunaldim. Hiç bir şey yapasım gelmiyo artık niye bunyrm bu kadar zayıf diyorum. 3 aydır burnumdan geldi evlilik ve enfeksiyonum ara ara nüksetti şu an hala cekiyorum. Bilen arkadaşlar varsa nasil geçer bana da söylesin lutfeeennnnMerhaba canım bende aynı şekildeyim negatif görünce artık çok sinirlerim bozuldu bide doktor enfeksiyon gidene kadar korunun dedi bize. Hatta ben 1 aydır folic asit içiyorum hamile kalmayi düşündüğümüz tarihten 3 ay öncesinden başlamak gerekiyor eczacı teknisyenliği yapıyordum evlenmeden önce o yüzden başladım bende
Kızlar enfeksiyon hamilelik oluşumuna engel değil fakat düşük riski çok fazla oluyor kesinlikle tedavi olmanızı tavsiye ediyorum. Ben de çok fazla vardı 10 iğne 10 serum oldum geçmedi. Yapmanız gereken şey soğan suyu çok faydasını gördüm şükür bu ay geçmişBen de başladım doktor tavsiye etmişti. Ancak negatif çıkması sınır bozucu gerçekten. Iliskinin devam etmesi enfeksiyon için verilen ilaçların da etkisini azalttığı için bize de geçene kadar ilişki yok dedi doktor. O yuzden dikkat etmek lazım. Ama me kadar dikkat edersem edeyim gecmiyo sanki. Ve evlendiğimden beri böyle olunca cidden artık çok bunaldim. Hiç bir şey yapasım gelmiyo artık niye bunyrm bu kadar zayıf diyorum. 4 aydır evliyim ve ara ara enfeksiyon nüksetti şu an hala cekiyorum. Bilen arkadaşlar varsa nasil geçer bana da söylesin lutfeeennnn![]()
Ben de sirkeyi duymuştum bunları da deniycem. Çok teşekkür ederim canim. Cidden ben ilaç kullanmaktan biktim artik. O kadar agir geliyor ki o antibiyotikler. Bi de adet düzenimi de bozuyo maalesef o yuzden mümkün olduğunca ilaç kullanmamaya çalışıyorum. Bu bilgiler için tekrar teşekkür ederim deniycem mutlaka. Sonucu da yazarım burayaKızlar enfeksiyon hamilelik oluşumuna engel değil fakat düşük riski çok fazla oluyor kesinlikle tedavi olmanızı tavsiye ediyorum. Ben de çok fazla vardı 10 iğne 10 serum oldum geçmedi. Yapmanız gereken şey soğan suyu çok faydasını gördüm şükür bu ay geçmişve kaynar suyu soğutup su şişesine koydum içine sirke katıp onu taharet suyu olarak kullandım en etkili yöntemlerden biri de bu birçok kişi bunu bilmiyor malesef. Ayrıca bol zeytinyağlı incir yedim ve bol su içtim elimden düşürmüyorum hala da. İlaç bir yere kadar bunları muhakkak yapmalısınız
![]()
Rica ederim canım benim yaz muhakkak güzel haberler alırız inşallahBen de sirkeyi duymuştum bunları da deniycem. Çok teşekkür ederim canim. Cidden ben ilaç kullanmaktan biktim artik. O kadar agir geliyor ki o antibiyotikler. Bi de adet düzenimi de bozuyo maalesef o yuzden mümkün olduğunca ilaç kullanmamaya çalışıyorum. Bu bilgiler için tekrar teşekkür ederim deniycem mutlaka. Sonucu da yazarım buraya![]()
Bende enfeksiyon yüzünden gebe kalamayanlardandim .Doktorum bana dusuk olabilir, erken doğum riski olabilir diye cocuk düşünme demişti. Iltihaplarimi geçirdim çok şükür ve geçtiği ay gebe kalmıştım . Bence 1 doktorda kalmak önemli ,devamlı doktorunuzu değiştirmeyin . Adim adım ilerleyerek yok etmiştik.Rica ederim canım benim yaz muhakkak güzel haberler alırız inşallah![]()
Ben de başladım doktor tavsiye etmişti. Ancak negatif çıkması sınır bozucu gerçekten. Iliskinin devam etmesi enfeksiyon için verilen ilaçların da etkisini azalttığı için bize de geçene kadar ilişki yok dedi doktor. O yuzden dikkat etmek lazım. Ama me kadar dikkat edersem edeyim gecmiyo sanki. Ve evlendiğimden beri böyle olunca cidden artık çok bunaldim. Hiç bir şey yapasım gelmiyo artık niye bunyrm bu kadar zayıf diyorum. 3 aydır burnumdan geldi evlilik ve enfeksiyonum ara ara nüksetti şu an hala cekiyorum. Bilen arkadaşlar varsa nasil geçer bana da söylesin lutfeeennnn![]()
Dış gebeliklerin çoğu enfeksiyon sebebiyle oluyor o yüzden tedavi etmeye bak birde günlük ped tarzı şeyler kullanma o daha çok kötü eder seni günde 3 kez iç çamaşırı değiştir ve ütülü olsun birde bol su içersen hç bşeyin kalmaz inşallahİdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum 3 hafta önce yeni antibiyotik bitirmiştim 2 gün önce tekrar gittim yine enfeksiyon var dedi bu şekilde hamile kalan var mı yoksa gerçekten idrar yolu enfeksiyonu olunca hamile kalınmıyor mu ?
Dış gebeliklerin çoğu enfeksiyon sebebiyle oluyor o yüzden tedavi etmeye bak birde günlük ped tarzı şeyler kullanma o daha çok kötü eder seni günde 3 kez iç çamaşırı değiştir ve ütülü olsun birde bol su içersen hç bşeyin kalmaz inşallah![]()
Vücut ölçünü bilmiyorum ama 4 biraz fazla herşeyin fazlası zarar sonuçta suyun bile . 3 lt bence ideal. Ben bunları yapınca kalmamıştm normalde ütülemez günlük ped kullanırdım enfeksiyon mantar sürekli olurdum ancak değiştirdim düzenimi olmadım artk. Acaba eşinden kaynaklı olabilir mi erkeklerde çok enfeksiyon kapar ancak onların bizim gbi belirtisi olmaz anca bize geçirirler .Canım ben 4 litrede aşağıya su içmiyorum zaten 3 defa değil ama 2 defa iç çamaşırı değiştiriyorum ve zaten yıkadiktan sonra ütülüyorum ve yinede oluyorum
Vücut ölçünü bilmiyorum ama 4 biraz fazla herşeyin fazlası zarar sonuçta suyun bile . 3 lt bence ideal. Ben bunları yapınca kalmamıştm normalde ütülemez günlük ped kullanırdım enfeksiyon mantar sürekli olurdum ancak değiştirdim düzenimi olmadım artk. Acaba eşinden kaynaklı olabilir mi erkeklerde çok enfeksiyon kapar ancak onların bizim gbi belirtisi olmaz anca bize geçirirler .
O arada eşiniz enfeksiyon için tahlil versin . Net bşey olur kafanızdada .biz kadınlar hep sorun bizde gbi düşünüyoruzOlabilir canım doktorda korunun dedi işte
O arada eşiniz enfeksiyon için tahlil versin . Net bşey olur kafanızdada .biz kadınlar hep sorun bizde gbi düşünüyoruzhep kendimizi strese sokuyoruz . Sonuçta her iki tarafta hastalanabilir . Derdi veren allah dermanınıda verir inşallah .