kızlar paso almaya ne zaman başlanıyor??

evet mart sonu gelcekmiş,önce daha erken tarih vermişlerdi,şimdi martın sonu dediler

Evet bende geçn gün aradım Mart sonunda birdaha arayın dediler.
Zannediyorum ıstanbul Kart verilecek o yüzden uzadı

daha dün gittim nisanın ilk haftası verilcek dedi aksaray şubesi

açıköğreitm fakültesi öğrencilerine paso veriyor mu ibb..?
böyleyse süpermiş..

Marttı Nisan oldu :))) Canım bende aksaray şubesine gidicektim iyiki gitmemişim sağol haber verdiğin için :)

bende bahçelievler şubesine bağlıyım mart ayı içinde gelebilirsiniz demişlerdi...

Bugun umraniye burosuna gittim. Henuz belli olmadigini , IETT nin sitesinden takip etmemi soylediler. Sanirim yaza ancak aliriz pasolari.

kimlik bondrolletmenin belli bir tarihi yok değil mi? ben iki dönemin de harclarını ödedim ama hala buroya gitmedim.bir sorun olur mu ?

ben yanımda fotograf olmadıgından bu sene henuz basvurmadım ama gıttıgımde basvurcam zaten basvursamda heralde daha vermemısler pek bırsey kaybetmemısım

Ben bugün aradım daha gelmemiş ne zaman geleceği de belli değilmiş pasoların
ama artık istanbul kart verilecek ya o yüzden onun hazırlığını yapıyorlar galiba

biz geçen hafta gittik hala 2009 pasoları veriliyordu 2. bir emre kadar da onları kullancakmışız öyle yazdıyodu panoda

Bende babama pasomu almasını rica etmiştim, iyi ki gözatmışım KK.ne, boşuna yorulmamış oldu. Teşekkürler kızlar

kızlar aramadan gıtmeyın alabılırsınız derlerse o zaman gıdersınız arayanlarda buraya yazarsa haberımız olur haber verenlere tesekkur bazan buroya ulasmak zor oluyor

ben 2 gün önce aradım 15-20 gün sonra tekrar arayın dediler tarih belli değilmiş nisanın 20 sinden sonra tekrar arayacağım ama bu pasolardan bu sene ümidim yok artık seneye alırız

aksaray bürosu pasoları veriyor mu bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…