kızlar paso almaya ne zaman başlanıyor??

SeSi

can kızım, bal kızım :))
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
373
0
96
45
İstanbul
acaba aranızda bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı? pasolar için ne zaman başvuruyoruz ne zaman dağıtım yapıyorlar ??

pasolar icin basvurular baslandı. Ben buroya kayıt için gittigimde paso basvurusu yapmıstım subatta gel al dediler bu hafta gidip pasomu alıcam burodan.

Ve suanda basvuruda bulunursan 1 ay sonra eline gecer paso eger burodan almaya kalkarsan ama ögrenci belgesiyle eminonunden almak istersen o gun veriyorlar.

gidip tekrar başvurman gerekiyor öncelikle sonra bi kağıt veriyolar onla alcaksın pasonu bana şubatın sonunda gel al dediler

ben birşey sorucam öğrenci olup da istanbulda olmayan(yani istanbul dışı bir yerde okuyan fakat istanbulda oturan)istanbul iett için indirimli öğrenci pasosu alabilir mi alırsa nasıl

gidip tekrar başvurman gerekiyor öncelikle sonra bi kağıt veriyolar onla alcaksın pasonu bana şubatın sonunda gel al dediler

Siz nezaman basvurdunuzda Şubatın sonunda gel al dediler?? Bana sadece subat demislerdi insallah benmkide ay sonuna kalmaz ya cok lasım oluyor butun param yol parasına gidiyor pasom olmaynca fisfisfis

ben birşey sorucam öğrenci olup da istanbulda olmayan(yani istanbul dışı bir yerde okuyan fakat istanbulda oturan)istanbul iett için indirimli öğrenci pasosu alabilir mi alırsa nasıl

Tam emin değilim ama sonucta ögrencisin ve ögrenci belgen olduktan sonra alabilirsin çok büyük bir ihtimal :) Alamaman saçma olur zaten CADIARZU

Siz nezaman basvurdunuzda Şubatın sonunda gel al dediler?? Bana sadece subat demislerdi insallah benmkide ay sonuna kalmaz ya cok lasım oluyor butun param yol parasına gidiyor pasom olmaynca fisfisfis

ocağın ilk haftasıydı

kızlar internettende başvuru yapılabiliyor herhalde. (ben beşiktaş aöfe bağlıyım.)
iett nin sitesine girin oradan
Akbil / Kart / Tarife den İndirimli Online Başvuru ya basın buradan işlemler yapılabiliyor. ama ilk olarak bankaya 5 tl yatırmanız gerek...

umarım yardımcı olmuşumdur.

Son düzenleme:
pasolar bu sene bıraz gecıkıcek kızlar ben iett aradım ordan bılgı aldım cunku artık pasolar degısıyor 5 yıllık pasolar cıkıyor ve kredı kartı gıbı olucak ve halıyle buna uygun dolum yerlerı konulacakmıs aslında ıhale aralıkdaydı fakat uretıcı fırma yetısterememıs pasolar hazır iett de bekletılıyor cıhazlar geldıkden sonra dagıtımı yapılacak aldıgım bılgı bu sekılde

Ben az önce aradım. 444 10 26 yı. Direkt eskişehir çıkıyor zaten. Mart ayı ortalarında büronuzdan alabilirsiniz dediler...

Geçen sene de pasolar değişiyor denmişti ama yine aynı pasoyu kullandık. İnşallah bu sefer değişir gerçekten ya her sene paso yenilemek zor oluyordu.

Merhaba Arkadaşlar, Öğrenci Pasosunu ne zaman isterseniz alabilirsiniz. öğrenci belgeniz elinizde olduktan sonra herhangi bir engel yok. yalnız şöyle bir durum var.. her yıl pasolarınızın vizelerini yenilemeniz gerekir. bu işlem için senenin sonunda bir mühlet verilir. her ilin süresi ayrı.. örneğin 1 kasım 2009 ve 31.12.2009 tarihleri arasında yeni yılda kullanabilmeniz için vizee işlemi süresi vardır. bu süreyi kaçırmanız da dünyanın sonu değil tabi.. öğrenci belgenizi götürüp belirli bir ücret karşılığında yeni pasonuzu alabilirsiniz...

Benim görev aldığım üniversitede öğrencilerimiz üniversiteye kayıt yaptırdıkları gün içinde aynı merkezde belediye görevlileride orada olur ve başvuru işlemlerini kolaylaştırır. bir numara verilir öğrenciye, öğrenci de o numara ile ilgili tarihte kapmuste mevcut olan gişeden pasosunu temin eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…